Ghidul complet pentru cautarea celei mai potrivite baterii pentru chiuveta de bucatarie

Publicat pe 7 Martie 2018
Te-ai gandit recent ca bucataria ta are nevoie de o noua baterie pentru chiuveta? Este o decizie foarte buna, mai ales ca acum poti monta singur bateria. Munca facuta de un instalator poate speria pe oricine, insa inlocuirea bateriei de la bucatarie nu este atat de dificila pe cat pare.

Poate ca, atunci cand intri in bucatarie in fiecare dimineata, iti dai seama ca a picurat apa de la robinet toata noaptea. Sau poate te enerveaza vreun detaliu de-al lui, lipsa de stil ori felul in care functioneaza. Acum este momentul sa te bucuri de o noua baterie pentru chiuveta din bucatarie.  

Daca in familia ta sunt copii mici ce abia invata sa foloseasca chiuveta si robinetul, poti transforma acest pas din viata lor intr-o etapa amuzanta. Cu alte cuvinte, poti atasa modelului de baterie ales de tine o extensie speciala, atractiva si utila pentru cei mici. Acesta este doar unul dintre aspectele pe care sa le iei in considerare atunci cand incepi cautarile.

In continuare, iti prezint cateva criterii pe care sa le ai in vedere in cautarea celei mai potrivite baterii pentru chiuveta bucatariei tale. Pentru ca tine de utilitate si stil de viata, este esential ca noua achizitie sa te multumeasca pe deplin.

Conteaza cum o folosesti. Inainte de a porni la cumparaturi, gandeste-te cum obisnuiesti sa folosesti bateria pe care o ai deja. Asa iti dai seama daca vrei o baterie cu doi robineti, cu un singur robinet (mono-comanda) sau cu senzor.

Alege inaltimea potrivita a pipei. Ia in considerare acest criteriu in special daca folosesti oale mare care vrei sa incapa in chiuveta fara restrictii. Sau poate ai un dulap ori o etajera chiar deasupra chiuvetei.

Tipul de aerator. Ia in considerare ca aeratoarele moderne sunt echipate cu limitatoare de debit (mici dispozitive atasate bateriei care prin amestecarea apei cu aer permit o economie de apa de pana la 30%, in timp ce jetul de apa va avea un flux stabil, la aceeasi presiune si fara a stropi).

Modul in care este livrata apa. Unele baterii au pipa de livrare a apei extensibila, altele o au retractabila (pentru fanii minimalismului), iar altele au pipa mobila pentru a servi chiuvetele cu 2 cuve.

Compatibilitatea cu chiuveta. Inainte de a alege noul model de baterie pentru bucatarie, analizeaza bine chiuveta pe care va fi montata si vezi ce sistem de prindere este cel mai potrivit. Astfel, vei evita sa faci tot felul de improvizatii sau sa renunti la modelul pe care ti-l doresti mult. Exista si modele de baterii ce se monteaza direct in perete; in acest caz, chiuveta nu mai are nicio gaura pentru robinet.

Optiunile de finisare. Ai la dispozitie o multitudine de optiuni de finisare a bateriei, toate moderne si elegante: alama (bronz), crom, granit, pyragranite, etc .

Alte accesorii. Daca tot schimbi bateria din bucatarie, ia in considerare sa actualizezi si alte accesorii din jurul chiuvetei pentru a se asorta cu noul stil: dispersorul de detergent de vase si sapun lichid, suportul de bureti sau alte accesorii. Daca unele dintre ele necesita gauri pentru montare, ia-le in considerare si pe acestea.

Asadar, porneste cu incredere in cautarea celei mai bune baterii pentru chiuveta din bucataria ta. Ai acum toate informatiile necesare sa iei cea mai potrivita decizie si poti monta chiar singur bateria.

Spor la cumparaturi! 


SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!