Ghidul invitațiilor de nuntă pentru 2020

Publicat pe 29 Noiembrie 2019
Departe de a fi doar o piesă plictisitoare, invitația de nuntă este primul indiciu pe care îl vor obține oaspeții de la marele eveniment, așa că doriți cu adevărat să aibă un impact. Când oaspeții dvs. primesc invitația, ar trebui să le ofere o idee imediată despre cum va fi nunta; indiferent dacă va avea o temă și dacă va fi distractiv și casual, sau elegant și formal.

Ar trebui să trimiți invitatii cu „Save the date”?

Într-o lume în care oamenii par să devină tot mai aglomerați pe pe minut ce trece, o invitație cu „Save the date” ne-ar putea ajuta să fim siguri că cei dragi vor fi disponibili pentru a ne încânta cu prezența ân această zi specială.

Invitațiile ”Save the date” pot fi o modalitate excelentă de a combina anunțarea logodnei cu rezervarea datei nunții și sunt deosebit de utile dacă aveți o mulțime de invitați care călătoresc din străinătate sau din celălalt capăt al țării, deoarece va trebui să facă aranjamentele de călătorie cu mult timp în avans. De asemenea, sunt esențiale dacă vă căsătoriți într-un weekend de vacanță sau în perioade aglomerate, precum Crăciunul.

Acestea pot fi trimise cu până la douăsprezece luni înainte și pot fi într-un format informal, cum ar fi o carte poștală sau chiar un magnet de frigider.

Tendințe în designul invitației de nuntă

Probabil veți dori să vă legați designul de invitații de nuntă cu schema generală a nunții, iar multe cupluri aleg invitații de coordonare, nume de locație și cărți de mulțumire. Invitațiile tradiționale de nuntă sunt adesea date la o parte pentru a face loc designurilor contemporane, iar aici sunt câteva dintre cele mai recente tendințe în ceea ce privește invitațiile de nuntă:

Multe mirese aleg să îți înverzească invitații cu hârtie reciclată sau handmade. Folosirea materialelor naturale, cum ar fi frunzele presate sau florile, devine tot mai populară.

Modelele distractive, îndrăznețe care includ motive tradiționale fac ca invitațiile de nuntă să iasă în evidență în acest sezon.

O singură floare dovedește un motiv de invitație de nuntă popular, iar acest lucru poate inspira adesea întreaga temă a nunții, oferind un element de design consecvent pentru articolele de papetărie și decorațiuni.

Sigiliul de ceară și fundițele devin foarte populare. Cu acest tip de invitație, plicul formează o parte din invitație în sine și se înfășoară în jurul altor elemente ale invitației.

Dacă vreisă fii original în alegerea invitației tale de nuntă, de ce să nu o personalizezi chiar tu? Acest lucru aduce un cadru mult mai personal invitației și fapt care va fi apreciat și de invitați. Alege să îți personalizezi invitațiile online pe site-ul cevamaialtceva.ro, simplu, rapid și eficient.

Multe cupluri refuză invitațiile albe tradiționale și folosesc o gamă completă de alte culori. Iată câteva dintre cele mai recente culori, în funcție de sezonul nunții tale:

Invitațiile de nuntă de iarnă folosesc adesea o culoare puternică, cum ar fi negru de onix, sau verde pădure combinate cu argint și alb.

Invitațiile de nuntă de primăvară tind să încorporeze tonuri mai palide, cum ar fi albastru deschis, verde deschis sau roz magnolie.

Invitațiile de nuntă de vară sunt disponibile în nuanțe vii de verde măr, albastru acvatic, galben strălucitor și portocaliu.

Invitațiile de nuntă de toamnă sunt mai închise folosind portocaliu ruginit, stacojiu și maro ciocolată

Dacă alegeți albul tradițional, tipul de alb poate face diferența. Albul strălucitor este exact acel proaspăt aspect contemporan. Ecru este un ton mai cald, oferind un sentiment mai tradițional și mai elegant invitației tale. Albul, care de obicei este mai degrabă de o culoare vanilie, este cea mai populară alegere și oferă un teren de mijloc cu bun gust.

Ce zici de invitațiile electronice de nuntă?

Multe cupluri caută să își livreze invitațiile de nuntă în mod electronic, mai degrabă decât prin poștă sau personal. Acest lucru are avantaje evidente prin faptul că invitațiile pot include mai multe elemente media, cum ar fi un mesaj video de la miri, și mai ales că majoritatea oamenilor au acces la e-mail.

Cu toate acestea, majoritatea planificatorilor de nuntă sunt de acord că o invitație electronică nu transmite aceeași importanță și formalitate ca o invitație pe hârtie. Există atât de puține ocazii care justifică o invitație scrisă în aceste zile, încât ar fi păcat să pierzi tradiția invitațiilor formale la nunți. În plus, oamenii sunt mai puțin înclinați să răspundă la o invitație electronică și riscați ca aceasta să se piardă printre sutele de mesaje de e-mail pe care le primim în fiecare zi.

Domenii: Lifestyle

SC UPDIGITAL ANALYTICS AGENCY S.R.L.

UPDIGITAL este dedicat învățării și înțelegerii afacerii tale. Construind o relație cu fiecare dintre clienții noștri, ne putem asigura că strategia noastră de marketing este construită cu unicul...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →