Ghidul primei calatorii in Germania

Publicat pe 10 Septembrie 2019
Germania este o combinatie de tehnologie de ultima ora si traditie atemporala, infasurata intr-un pachet de peisaje spectaculoase, metropole vibrante si sate idilice, capodopere arhitecturale si palate de basm.

Ghid turistic - ce trebuie sa vizitati?

1. Explorati Lacul Constance

Situat de-a lungul granitei de sud-vest a tarii cu Elvetia si Austria, Lacul Constance este cel mai mare lac de apa dulce din Germania si al treilea ca marime din Europa Centrala. Zona din jurul lacului si valea inferioara a Rinului are un climat foarte bland, amabil si terenuri fertile, ceea ce face din Germania cea mai importanta tara pentru productia de vin si fructe.

2. Vizitati Hanover

Hanover nu este un oras tipic european. Nu va asteptati sa vedeti cladiri vechi de secole; acest oras a fost unul dintre cele mai puternic lovite in timpul celui de-al doilea razboi mondial, lasandu-i doar cateva repere istorice. Aceasta zona este inconjurata de cladiri gri din anii 1950, care dau strazilor o atmosfera oarecum sumbra. Dar ceea ce o sa iti placa in Hanover sunt zonele mari cu verdeata, cu paduri si parcuri, raul Leine care trece prin oras si Muzeul sprengel. Nu multe persoane viziteaza acest oras, fiind una dintre cele mai subestimate destinatii ale Germaniei.

3. Parcul National Berchtesgaden

Acest parc national este un o zona alpina populata de paduri luxuriante, stanci abrupte, lacuri limpezi, sate adormite si pajisti rulante. traseele bine marcate se plimba prin peisajul spectaculos, care ofera posibilitati de drumetii si ciclism.

4. Vizitati Trier

Acesta este cel mai vechi oras din tara. Cu o istorie de 2000 de ani, Trier a fost casa a sase imparati romani si contine o serie de ruine antice impresionante. Cel mai remarcabil exemplu este de departe Poarta Neagra - o structura monumentala care a fost candva parte din zidurile orasului.

5. Vizitati Dresda

Explorati comorile si cladirile marete ale acestei frumuseti baroce, care este strabatuta de maiestuosul rau Elba. Acest oras a fost reconstruit complet dupa razboi si astazi este unul dintre cele mai populare locuri pentru viata de noapte a tinerilor.

6. Petreceti-va o zi in Köln

Un oras istoric cu o catedrala impresionanta, Köln este un loc minunat pentru a va opri in Germania de Vest in drum spre sau dinspre Olanda. Catedrala este cel mai popular punct de reper din oras (si unul dintre cele mai populare din tara), exista o scena de arta vibranta, restaurante internationale incredibile si o multime de cafenele si puburi.

7. Castelul Neuschwanstein

Acesta este un palat neo-romantic din secolul al XIX-lea cocotat pe un deal accidentat, langa Füssen. Palatul a fost construit sub conducerea lui Ludwig al II-lea din Bavaria ca cetate de retragere si ca omagiu adus lui Richard Wagner. Este modelul pentru castelul Disney si, cu siguranta, o necesitate pe orice lista de drumetii din Germania.

Transportul catre Germania

Frankfurt si Munchen sunt cele mai populare aeroporturi, dar exista si alte zeci, multe dintre ele fiind deservite de companii aeriene bugetare. Germania are o retea excelenta de trenuri care leaga aproape toate orasele, mari si mici sau puteti calatori cu masina pentru mai multa flexibilitate.

Cel mai ieftin mod de a va deplasa in Germania este cu autobuzul pe distante lungi. Alegeti sa calatoriti in Germania cu o companie de transport cu experienta, care va asigura cele mai bune conditii de calatorie. reNNen.ro este compania care va ofera servicii premium de transport persoane Romania - Germania la preturi avantajoase.

Este perfect posibil sa calatoriti in Germania fara sa stiti un cuvant de germana, dar ajuta daca stapaniti cateva fraze simple. Exista multe sanse ca oamenii sa vorbeasca engleza in orasele mari, in vestul tarii si in hotspoturi turistice.

Aduceti o umbrela, o haina groasa si incaltaminte inchisa - este posibil sa ploua in orice moment al anului.

Domenii: Afaceri, Auto, Turism

John CT

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!