Golin anunta lansarea unei agentii in Germania, in parteneriat cu GGH MullenLowe

Publicat pe 11 Aprilie 2016
Bucuresti, 11 aprilie 2016 Golin anunta deschiderea unui birou in Hamburg, Germania, in parteneriat cu agentia GGH MullenLowe, care se alatura celor din regiunea EMEA (Dubai, Franta, Marea Britanie, Romania, Rusia, Suedia, Turcia etc.). Ca urmare a unui model integrat, Golin Germania va oferi clientilor sai servicii de PR si digital, dar si de advertising.

“Abordarea integrata este raspunsul oferit clientilor nostri la cum pot companiilor si brandurilor sa obtina atat atentie, cat si credibilitate. Aceasta este, de altfel, strategia care m-a determinat sa ma alatur Golin. GGH MullenLowe si Golin au aceeasi viziune despre ce reprezinta o campanie de brand de succes, iar expertizele noastre se completeaza, de aceea sunt entuziasmata ca pornim impreuna in aceasta aventura, in care vom propune ceva cu adevarat nou”, sustine Uta Behnke, Managing Director, Golin Germania. “Inca din prima zi, vom oferi clientilor nostri creativitate si talent de calitate germana. Deschiderea unui birou Golin in cea mai mare economie a Europei reprezinta un pas important in atingerea obiectivului nostru de a deveni agentia ce va defini acest deceniu”, adauga Matt Neale, President International, Golin. Uta Behnke are peste 20 de ani de experienta in PR, perioada in care a creat mai multe campanii premiate pentru clienti precum Unilever, Pedigree sau Heinz. Principalele ei atributii in cadrul agentiei din Hamburg vor fi coordonarea si expansiunea grupului in Germania, ce include deschiderea unui nou birou in Munchen, in vara anului 2016. # # # Despre Golin Romania Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in Romania in topul BizPR Awards 2014 si #1 in preferintele bloggerilor romani. In 2015, echipa a reusit o noua premiera, fiind prima agentie de PR care castiga titlul de #1 PR Agency in Romania in doi ani consecutivi. Golin Romania este afiliata la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrala si de Est al companiei americane care detine in total peste 50 de birouri in America, EMEA si APAC. Golin Romania este membra a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SeniorHyper, MobileWorks si Medic One si este multiplu premiata si finalista la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock. Pentru mai multe informatii vizitati http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.

Domenii: Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!