Grădina mult visată, la tine acasă!

Publicat pe 30 Mai 2017
Soluţii complete de microirigaţii pentru birou şi acasă

Indiferent dacă vorbim de o casă spațioasă sau un apartament de bloc, plantele reprezintă un element extrem de important în crearea unei atmosfere plăcute. Fie că vorbim de plante exotice sau plante bine cunoscute, acestea necesită îngrijire permanentă și atenție deosebită indiferent de anotimp sau de cât de ocupați sunt proprietarii casei.

Trăim în era vitezei și ne dorim să m e cienți și rapizi. De obicei, plantele sunt udate în exces atunci când frunzele sunt o lite. O cantitate de apă mult prea mare reprezintă un adevărat stres pentru plante cu consecințe foarte grave, putând duce până la uscarea acestora.Așa a apărut cea mai inovatoare tehnică de udare a plantelor: kiturile de micro-irigații.

Care sunt avantajele kiturilor de micro-irigații? 

Durata mare de viață. Peste 5 ani. Consum redus de apă și energie cu cel puțin 70%. Funcționare independentă sau cu automatizare. Nu este obligatorie conectarea la rețeaua de apă curentă și se evită udarea în exces. Ușor de utilizat indiferent de numărul de plante. Nu mai este necesară udarea manuală. Plante mai sănătoase. Design compact și modern, vor trece aproape neobservate în casă.

Un cadou inedit și extrem de util pentru familie și prieteni

În era în care casele inteligente devin normalitate, kiturile de micro-irigații reprezintă gadgetul perfect pentru a avea un colț verde acasă.  

Prețuri pornind de la 59,99 lei. www.ingradina.ro

Vine vara, te așteaptă schimbarea! 

Domenii: Antreprenoriat

Green Events SRL

Înființată în 2007, compania Green Events și-a propus să devină cel mai important promotor în folosirea inteligentă a apei, prin intermediul sistemelor de udare prin picurare.​ Aşa cum fiecare...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!