Green Cola în dar, la casele de copii și de bătrâni din Capitală

Publicat pe 23 Decembrie 2017
Green Cola a distribuit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, 2500 de sticle de Green Cola, în 15 centre de copii și bătrâni din București și împrejurimi. Activarea s-a desfășurat pe 19 și 20 decembrie și a avut ca beneficiari câteva sute de persoane defavorizate.

Copiii din centrele de plasament și bătrânii din centre au primit din partea companiei 2500 de sticle de 500ml PET, care au fost oferite drept cadou pentru sărbătorile de iarnă. Produsele au fost distribuite cu ajutorul echipei Green Cola România și au făcut deliciul celor prezenți.

„Ne-am dorit foarte mult să le ducem un mic dar de Crăciun gustos și sănătos celor mai puțin norocoși dintre noi. Green Cola este cel mai sănătos produs de tip cola de pe piață, pentru că nu conține zahăr sau îndulcitori nocivi. Astfel, cei mici și cei mari s-au putut bucura împreună de gustul inconfundabil, având în același timp grijă de sănătatea lor. Sărbătorile de iarnă au început împreună cu ei și vom continua acest demers și cu alte ocazii.”, a declarat Loredana Christopoulos, Marketing Manager Green Cola România.

Green Cola este o băutură răcoritoare carbogazoasă, fără calorii și fără zahăr, îndulcită cu stevia și bazată pe cafeină naturală, din boabe de cafea verde. Produsul este singurul de tip cola de pe piață care nu conține aspartam, conservanți, acid fosforic și sodiu.

Beneficiile steviei au fost descoperite acum sute de ani, de către populațiile indigene din America de Sud, care foloseau frunzele plantei pe post de îndulcitor. În plus, stevia era folosită și pentru beneficiile sale de natură medicală: ajută digestia și funcțiile gastrointestinale, îmbunătățește capacitatea de concentrare și combate starea de oboseală, nu are impact asupra indicelui glicemic și a încărcăturii glicemice.

Despre Green Cola

Green Cola este un produs cu perspectivă naturală, care combină gustul delicios cu ingrediente naturale, conținând îndulcitori pe bază de stevia și cafeină naturală din boabe de cafea verde, dar fără aspartam, acid fosforic, zahar sau conservanți.

Green Cola este o inovație în materia băuturilor de tip cola și nu poate fi comparată cu nicio rețetă anterioara sau existentă din această categorie. Este o cola unică, de cea mai înaltă calitate, pentru cei care aleg un stil de viață modern, evitând băuturile care conțin zahar, dar care își doresc gustul delicios de cola.

Green Cola se comercializează în rețelele de hipermarketuri, precum Auchan Romania, Selgros Romania, MEGA IMAGE, magazinele METRO Romania din București, benzinăriile Rompetrol și LUKOIL Romania și în magazinele de proximitate

Domenii: Retail, Lifestyle

S.C. HEIST INDUSTRIES SRL

Heist Industries is a pioneer of Community Marketing, a new model of doing advertising, based on content, storytelling, real people and relevance.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →