Greseli pe care le poti face la examenul pentru permisul auto si cum sa le eviti

Publicat pe 27 Octombrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Dimineata te-ai prezentat la examenul auto plin de incredere, ai trecut si partea teoretica dar ai fost respins la partea practica. Acum ce ramane de facut? Sa invinovatesti scoala de soferi pentru pregatirea proasta sau insuficienta? Sau sa incerci sa evaluezi greselile pe care le-ai facut?

Cu siguranta, daca ai fost respins la examenul pentru obtinerea permisului de conducere ce trebuie sa faci este sa te duci inapoi la scoala de soferi pentru a primi indrumare legat de pasii pe care urmeaza sa ii faci.

Greseli pe care le poti face si tu la examenul pentru obtinerea permisului

Noi am intocmit o lista cu posibilele greseli pe care le poti face cu usurinta in momentul in care te afli la examenul pentru obtinerea permisului de conducere. Chiar daca in timpul orelor de conducere facute la scoala de soferi multe din aceste greseli le-ati stapanit, sunt multe elemente care pot contribui la esec asa cum este stresul, lipsa de somn si multe altele. Asadar, daca va numarati printre persoanele care comit una din urmatoarele greseli, atunci va recomandam sa le remediati cu instructorul de la scoala de soferi.

- Proceduri incorecte la intersectie

- Schimbarea directiei atunci cand nu este cerut

- Manuirea incorecta a volanului

- Greseli la parcare

- Folosirea incorecta a treptelor de viteza

- Folosirea incorecta a oglinzii retrovizoare

- Ezitarea in situatii in care se cere o reactie prompta

- Conducerea mult prea lenta

- Executarea gresita a schimbarii directiei

- Ezitarea in intersectii

- Executarea gresita a manevrelor (de exemplu pornire din parcare)

Toate aceste greseli sunt taxate de catre examinator si in mod automat examenul este picat daca ati facut una dintre greselile de mai sus.

O data ce examenul a fost picat, scoala de soferi va va propune sa suplimentati orele pentru pregatirea practica, astfel incat sa puteti fi stapan pe situatie. Scoala de soferi va va oferi indrumare chiar si dupa ce s-a petrecut situatia de a nu obtine permisul de conducere.

Servicii si conditii la o calitate exceptionala oferita de scoala de soferi Drive School

Daca va doriti sa aveti parte de o pregature cat mai buna, dar si de profesionisti care sa va ofere o instruire cat mai buna, atunci va asteptam la scoala de soferi Drive School. Aici veti gasi cele mai bune conditii pentru a invata dar si pentru a putea sa parcurgeti orele practice alaturi de instructori experimentati si cu abilitati excelente de conducere.

Aceasta scoala de soferi va poate pregati cat mai bine dar va si poate oferi sprijin pana in momentul in care aveti nevoie. Noi nu pregatim cursantii numai pentru a obtine permisul de conducere ci pentru a deveni soferi pentru o viata intreaga.

Pentru mai multe detalii despre aceasta scoala de soferi dar si pentru a afla ce trebuie sa faceti pentru a obtine permisul de conducere va asteptam pe site-ul nostru www.driveschool.ro sau la sediul nostru.

Director: Nicolae Comandatu

Domenii: Auto

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →