Hai sa crestem cea mai mare comunitate auto

Publicat pe 28 August 2018
Dailydriven.ro este un proiect unic, o comunitate auto unde membrii pot posta review-uri despre masini, service-uri, dealeri, piese auto, etc.

Dailydriven.ro este un proiect unic, o comunitate auto unde membrii pot posta review-uri despre masini, service-uri, dealeri, piese auto. Pe langa review-uri, vom avea categorii despre probleme tehnice, tutoriale auto, etc. Membrii care scriu articolele primesc bani in functie de numarul de vizualizari. Site-ul va pune in legatura persoanele care doresc sa cumpere masini cu dealerii auto, persoanele care au piese de schimbat cu service-uri, etc. Vrem sa strangem toata comunitatea auto intr-un loc.

Daca vrei sa citesti toate review-urile le poti gasi aici. De asemenea oricine poate poate sa adauge un review si pentru asta va fi recompensat. Pe viitor membrii vor putea adauga review-uri pentru orice persoana juridica care are ca si activitate principala domeniul auto.

Site-ul are si o sectiune cu sfaturi utile dar si un mic dictionar de piese auto si cu timpul vom raspunde la aproape toate intrebarile cu si despre masini.

Domenii: Auto

S.C. Revive Construct S.R.L.

Dailydriven este primul site de review-uri auto din Romania, el este facut din pasiune pentru masini pentru a ajuta pe toti cei care vor mai multe detalii despre orice tip de autoturism.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →