Heberger, calitate și inovație pas cu pas

Publicat pe 8 Noiembrie 2018
Într-o lume în care superficialitatea își spune din ce în ce mai mult cuvântul, calitatea și inovația sunt imperios necesare în domeniul construcțiilor care a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare fulminantă.

Într-un domeniu în care concurența este extrem de puternică, nu poți să supraviețuiești decât dacă oferi calitate și inovezi pas cu pas. Conștienți fiind de acest fapt, specialiștii Heberger au încercat să supraviețuiască pe piața românească de construcții și nu numai, oferind ceea ce foarte puțini știu să ofere.  

Dând dovadă de corectitudine și de încredere în fiecare parteneriat încheiat cu clienții săi, Heberger a încercat de-a lungul timpului să pună bazele unor relații solide cu clienții săi, oferindu-le calitate și servicii inovatoare care i-au surprins în mod plăcut.

Totodată, au încercat să ofere cele mai bune condiții de lucru angajaților, fiindcă au fost conștienți că performanța angajatului va crește în momentul în care el va fi mulțumit de condițiile de lucru. Astfel, odată cu creșterea performanței angajatului, a crescut și gradul de satifacere a așteptărilor clienților.

Nu poți faci face față unei concurențe acerbe decât dacă devii pe zi ce trece mai bun, dacă oferi calitate și produse sau servicii inovatoare cu care să surprinzi clienții și să-i determeni să te aleagă pe tine.

Specialiștii Heberger știu asta mai bine ca oricine. Și mai știu ceva. Știu că fără angajament, eficiență și punctualitate nu poți face față celor care luptă cu toate armele de care dispun pentru a se impune pe piața de construcții din România și nu numai.

Satisfacerea clienților este unul dintre cele mai importante preocupări ale companiei Heberger. Cerințele față de companiile de construcții sunt în creștere. Funcționalitatea și estetica arhitecturală formează o unitate care trebuie să fie reproiectată continuu, în special în proiectele de construcții la scară largă.

Ca și companie de construcție și dezvoltator al unui proiectul de construcție din faza de idee la fază de proiect la cheie, Heberger se confruntă cu o concurență puternică. Prin urmare, pentru a se diferenția de concurență trebuie să poată înțelege clientul și cerințele sale.

 Reușește să facă acest lucru cu brio de fiecare dată când se implică într-un proiect de construcție de orice tip (clădiri de birouri, clădiri industriale, cartiere rezidențiale etc.). Face acest lucru prin intermediul soluțiilor inovatoare pe care le oferă, acestea fiind și unul dintre principalele motive pentru care Heberger este un nume cu renume atât pe piața construcțiilor din România, cât și la nivel internațional.

Serviciile sale (consultanță, dezvoltarea proiectului, inginerie civilă, proiecte la cheie și chiar renovări) reprezintă valorile sale. Acestea la rândul lor nu reprezintă altceva decât calitatea germană care își spune cuvântul în fiecare fază a proiectului (schiță, planificare, project management, inginerie, proiectare, construcție etc.).

Altfel spus, Heberger nu doar construiește, ci și dezvoltă un proiect, transformând o idee frumoasă într-o clădire construită cu materiale de înaltă calitate pe baza unor tehnologii inovatoare.

Este alături încă de la început de clienți și, pas cu pas, le arată ce înseamnă calitatea germană. Mai întâi le oferă consultanță, atât de necesară în faza de concepere a proiectelor sau de căutare a proprietății potrivite. Îi ajută să găsească cele mai bune modalități de a îmbunătăți proiectul și a economisi fonduri. În felul acesta are loc o reducere a timpului și costului proiectului.

Cooperând strâns cu acesta încearcă să respecte toate cerințele clientului și, pas cu pas, să dezvolte în mod corespunzător proiectul și să-l finalizeze la timp.

Provocările sunt multe. Este un fapt absolut normal. Atunci când vrei ca lucrurile să iasă perfect, când vrei să fii în primul rând tu mulțumit de rezultat, provocările apar constant.

Heberger a avut de-a face cu multe provocări (cerințe de siguranță, economice, de mediu, terme limită), dar tuturor le-a făcut față pas cu pas, bazându-se pe unele dintre cele mai puternice arme ale sale, calitatea, inovația și anii de experiență în inginerie civilă.

Astfel, a asigurat cu succes toate aspectele de utilitate publică și cele ce țin de infrastructura de sanitizare (stații de epurare, montare țăvi, deshidratare).

Îndeplinind cerințele clienților într-un mod cât se poate de rapid și eficient, Heberger reușește să finalizeze proiectul în timp util și să ofere servicii coprehensive de coordonare.

Proiectele pe care le duce la bun sfârșit sunt eficient din punct de vedere al costului, îndeplinesc cerințele de mediu, sunt realizate cu tehnologii inovatoare, oferă garanția calității etc.

Totodată, reprezintă calitate și inovație pas cu pas, oferind investitorilor o dovadă clară că Heberger reprezintă soluția perfectă pentru un proiect bine făcut.

Domenii: Constructii

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →