Heberger Construcții, profesionalism și calitate pe piața românească de construcții

Publicat pe 4 Aprilie 2018
Calitatea întotdeauna recomandă. Calitatea te ajută să faci față concurenței din orice domeniu. Atunci când angajamentul, eficiența și punctualitatea au dat mâna cu calitatea, a apărut pe piața românească de construcții compania Heberger Construcții. Acest lucru s-a întâmplat în 2004.

De atunci, Heberger Construcții, compania ce face parte din grupul Heberger, una dintre companiile de top, din Germania, oferă clienților săi calitate germană și încearcă să îndeplinească cu profesionalism cerințele clienților săi.

Heberger este partenerul internațional care ajută investitorii să-și facă drum spre piața românească și să-și optimizeze proiectele de construcție și să le implementeze ținând cont de cerințele de maximă calitate.

În prezent, Heberger Construcții încearcă să inoveze și să se dezvolte pentru a oferi cele mai înalte standarde de calitate din domeniul său de activitate.

Oferă atât servicii de consultanță, cât și de dezvoltare a proiectului, renovări, inginerie civilă, proiecte la cheie. Profesionalismul, eficiența, punctualitatea sunt trei dintre caracteristicile specialiștilor acestei companie.

Datorită serviciilor de cea mai bună calitate, Heberger Construcții a fost implicată în diverse proiecte importante. Compania s-a implicat până acum în 19 proiecte. A fost contractor general la trei clădiri de birouri (Bucharest Business Park- Clădirile A, B, C, Băneasa Airport Tower, Floreasca Business Park). A participat la construirea a zece clădiri industriale (Parcul West Logistic din București, Unitatea de producție Popești Leodeni, Facilitatea Industrială Chiajna, Atelierul auto Felbermayr, Centrala OSB din Rădăuți, Centrala Electrică pe Biomasă din Rădăuți, Centrala Electrică pe Biomasă din Reci, Centrala electrică pe Biomasă Zdirec, Webasto, Oechsler România) și a unui cartier rezidențial ( Cartierul German).

Compania se mândrește cu faptul că a finalizat și livrat, anul trecut, 4 dintre cele 12 clădiri care alcătuiesc Cartierul German din Chitila. Cele 56 de apartamente se bucură de funcționalitate și calitate germană și au fost construite astfel încât să răspundă cerințelor chiar și celor mai pretențioși clienți.

La baza acestui proiect stă un contract de tip design și construcție. Complexul rezidențial modern include parcări subterane, grădinărit și înfrastructură, structură monolitică de ciment turnată în situ, lifturi, balcoane, 2400 metri pătrați de spațiu destinat vânzării, grădiniță, hală de piață de 1400 metri pătrați.

De asemenea, a renovat Iris Shopping Mall, Ambasada Germană din București, Cinematograful Iris Titan și a îmbunătățit clădirea Construdava.

Toate aceste proiecte ambițioase au fost finalizate cu succes, specialiștii Heberger Construcții dând dovadă de mult profesionalism pe parcursul desfășurării lor.

În prezent, Heberger România desfășoară în parteneriat cu Robert Bosch, o companie de renume mondial, un amplu proiect de cercetare și dezvoltare în Cluj Napoca. Este un proiect ambițios al cărui scop este înlocuirea fostelor fabrici ce au existat în jurul Clujului.

Rezultatul colaborării cu Robert Bosch, compania care este prezentă pe piața românească din 1994, va fi un centru de cercetare în zona Flacăra, o zonă foarte apropiată de centrul Clujului. Acest amplu proiect se va derula până în 2019.

După cum se poate observa, proiectele în care se implică Heberger Construcții ca și contractor general sau nu, sunt foarte diverse și de înaltă calitate.

Compania încearcă în permanență să propună clienților săi soluții noi și să dea dovadă de mult profesionalism în relațiile cu aceștia. De asemenea, se dedică promovării responsabilităților pentru mediu și a eficientizării consumului de energie în design, construirea și efectuarea celorlalte operațiuni pentru clădirile din România, fiind membru de aur al Romania Green Building Council încă din anul 2012.

Atunci când calitatea recomandă, Heberger Construcții își face simțită prezența pe piața românească, pentru a oferi clienților săi cele mai bune servicii din domeniul construcțiilor. Acesta este unul dintre aspectele importante de care trebuie să țină cont toți investitorii care își doresc să aibă parte de colaborări care să se încheie cu rezultate deosebite.

Domenii: Afaceri

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →