Heberger Construcții schimbă imaginea construcțiilor din România

Publicat pe 25 Aprilie 2018
În orice domeniu schimbarea este mereu binevenită. Pentru a face față schimbărilor din această lume în continuă dezvoltare, trebuie să inovezi, indiferent de domeniul în care activezi.

Pentru a face față concurenței de pe piață ești nevoit să te dezvolți și să oferi servicii de cea mai bună calitate, în conformitate cu standardele actuale.

Conștientizând faptul că doar așa poate rezista pe piața românească, compania Heberger Construcții a inovat și s-a dezvoltat continuu, încercând să dea dovadă de eficiență și punctualitate de fiecare dată când a fost implicată într-un proiect de construcții, indiferent de cât de mare a fost acesta. 

De la faza de design până în momentul în care a livrat locuința la cheie, Heberger Construcții a oferit clienților săi doar servicii de calitate. 

Cine este Heberger Construcții? Este o companie înființată în 2004, care are sedii principale în București. Face parte din grupul Heberger, una dintre companiile de top, din Germania. Ca partener internațional, Heberger este alături de investitorii care vor să-și croiască drum spre piața românească pentru a-și putea optimiza proiectele de construcție. Heberger îi ajută să-și implementeze proiectele ținând cont de cerințele de maximă calitate. 

De-a lungul timpului, specialiștii Heberger Construcții au oferit diverse servicii, care au contribuit la finalizarea cu succes a unor proiecte importante. 

Toți cei care au apelat la compania Heberger Construcții au avut parte mai întâi de consultanță. Acest serviciu este deosebit de important în fazele de concepere a proiectului și căutare a terenului potrivit pentru punerea sa în aplicare. 

Specialiștii Heberger Construcții oferă consultanță investitorului cu scopul de a clarifica împreună cu acesta avantajele și dezavantajele viitorului proiect. De asemenea, ei încearcă să găsească cele mai bune modalități de îmbunătățire și economisire de fonduri pentru ca proiectul să fie finalizat la timp și cu un cost cât mai redus. 

Pe parcursul dezvoltării proiectului se încearcă o colaborare cât mai strânsă cu clientul pentru a îndeplini toate cerințele acestuia. 

De asemenea, Heberger Construcții se ocupă și de renovări, având capacitatea de a renova clădiri valoroase din punct de vedere istoric. În timpul renovărilor specialiștii Heberger îmbină meșteșugul cu tehnologia modernă, oferind servicii de înaltă calitate. 

Perioada în care trăim este o perioadă plină de provocări. Dacă nu ai experiență nu poți să faci față tuturor provocărilor la care ești supus. Heberger Construcții poate, deoarece are mulți ani de experiență în inginerie civilă. 

Cerințele în ingineria civilă cresc de la zi la zi. Există cerințe de siguranță, economice, de mediu, precum și termene limită. Toate acestea sunt provocări cărora firmele de construcție trebuie să le facă față. 

Heberger Construcții face față cu brio provocărilor, reușind să dea dovadă în permanență de eficiență, punctualitate și profesionalism. Astfel, reușește să ofere clienților proiecte la cheie, de calitate germană. 

Compania Heberger Construcții s-a implicat până acum în diverse proiecte: clădiri de birouri, clădiri industriale, cartiere rezidențiale sau renovări. Din cele 19 proiecte la care a participat, la unele dintre ele fiind contractor general, unul din cele mai ambițioase proiecte a fost Parcul West Logistic din București. 

Prin intermediul acestui proiect a dus standardul la un cu totul alt nivel în Romania printr-un concept nou de logistică și terminale ale industriei ușoare. La baza proiectului a stat un contract de tip ”Design și construcție”. Heberger Construcții a conceput și construit întreaga infrastructură, inclusiv poduri și rigole, aproximativ 30.000 m2 de drumuri și alei, întreaga rețea de canalizare, apă, hidranți, drenaj și canalizare, distribuția electrică, lac de retenție a apei etc. 

De asemenea, acest contract a stat la baza construirii unui depozit cu o lungime de aproximativ 345m și lățime aproximativă de 100m.

Deși proiectul nu a fost finalizat în timp util din cauza unor dificultăți întâlnite pe piață, Heberger s-a străduit să îndeplinească cerințele clientului, oferindu-i un produs final care l-a satisfăcut. În opinia acestuia, Heberger are multe de oferit în ceea ce privește proiectele tehnice. Compania se poate ocupa cu succes de construirea unor ansambluri de birouri, clădiri industriale complicate, dar și de construirea unor spații logistice.

După cum se poate observa, Heberger Construcții este capabilă să schimbe imaginea construcțiilor din România, oferind un produs final pe placul tuturor clienților, dar mai ales a celor care știu să aprecieze calitatea. 


OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →