Heberger România de la consultanță la proiecte la cheie

Publicat pe 30 Ianuarie 2019
Atunci când îți dorește să-ți transformi viziunea în realitate, apelezi la Heberger România. De ce? Fiindcă această companie ce face parte din grupul Heberger, din Germania, este capabilă să ofere o gamă largă de servicii care să te ajute să-ți implementezi proiectul pe care îl ai în minte.

Heberger România și-a obișnuit clienții cu calitate germană pe piața de construcții din România și îi sprijină pe aceștia în drumul lor spre succes. De asemenea, îi ajută să-și optimizeze proiectele de construcție și să le implementeze conform unui nivel înalt de calitate.  

Din 2004 până în prezent a adunat în portofoliul său 20 de proiecte (clădiri de birouri, clădiri industriale, clădiri rezidențiale, renovări.) Este vorba de proiecte precum, Băneasa Airport Tower, Floreasca Business Park, Parcul West Logistic, Unitatea de producție Popești Leordeni, Centrala OSB din Rădăuți, Webasto, Bosh 100, Cartierul German, Iris Titan Shopping Center, Ambasada Germană din București, Renovarea Cinematografului Iris Titan etc.

Încă din faza de concepere a acestor proiecte, specialiștii Heberger România au oferit clienților un input valoros și i-a ajutat să găsească cea mai bună proprietate pentru implementarea proiectului. Totodată, le-au vorbit despre avantajele și dezavantajele proiectului care l-au planificat, găsind și modalități de a-l îmbunătăți și de a face economie de fonduri, astfel încât proiectul să fie foarte bine optimizat atât din punct de vedere al timpului, cât și al costurilor.

Pe lângă consultanță, compania se ocupă și de dezvoltarea proiectului cu scopul de a îndeplini cerințele clientului. Acest lucru este posibil printr-o colaborare strânsă cu clienții pe parcursul etapelor de dezvoltare a proiectului.

Colaborând strâns cu clienții se încearcă nedepășirea fondurilor și terminarea la timp a lucrării.

În cazul proiectelor de renovare se folosesc noi tehnologii, mai ales atunci când sunt renovate clădiri cu valoare mare din punct de vedere istoric. De fapt, renovarea constă între o îmbinare între meșteșug și tehnologia modernă.

În acest caz, experții Heberger se ocupă de curățire prin șlefuire, curățire prin abur și la presiune înaltă, de acoperirea fisurilor prin EP și PUR, protejarea suprafețelor prin impregnare, sigilare și stratificare, reparații de ciment, rectificarea structurală, văruire și sigilarea articulaților.

Lucrările de renovare încep cu dezmembrarea și îndepărtarea diferitelor părți ale structurii curente, extinderea componentelor clădirii prin mijloace tradiționale și implementarea de metode și echipamente moderne.

Are loc renovarea fațadei, renovarea structurală, conversia și renovarea și îmbunătățirea funcționalității.

Pe lângă aceste servicii, există ingineria civilă, un domeniu în care specialiștii Heberger România au o mulți ani de experiență. Aceasta le permite să facă față provocărilor din perioada curentă.

Cerințele în inginerie civilă sunt în creștere. Există cerințe diverse, de siguranță, economice, de mediu, dar și termene limită strânse. Toate acestea sunt provocări cărora trebuie să le facă față companiile de construcții precum Heberger.

Compania dă dovadă în permanență de performanță profesională și economică în fiecare etapă de dezvoltare a proiectului. Se ocupă de programări, estimări, managementul proiectului, de echipamentele moderne, de asigurarea calității.

Serviciile asigurate de companie cuprind toate aspectele ce țin de utilitate publică și infrastructura de sanitizare: stații de epurare, montare țevi și deshidratare.

Prin expertiza lor, oferă clienților metode avansate și integrate în design și construcții. Procedurile de execuție a proiectelor dezvoltate continuu permit o eficientizare a costurilor și o abordare eco-friendly.

Pentru fiecare proiect pe care îl predă la cheie, Heberger formează o echipă cu experiență pentru fiecare sarcină a proiectului. Echipa sa oferă consultanță, calcule, design al conceptului și design general etc.

Totodată, misiunea sa nu se rezumă doar la construirea de complexe industriale și comerciale, ci construiește și centrale generatoare de energie. Atuurile sale și a Civil Engineering Division sunt construcții cost-eficiente care îndeplinesc cerințele de mediu, aderență strictă la cost și timp-limită, servicii de ultimă generație, garanția calității, personal supra-calificat și munca în echipă.

Heberger România oferă de la consultanță la proiecte la cheie și își ajută clienții să-și transforme viziunea în realitate întru-un timp cât mai scurt și cu costuri cât mai reduse posibile. Dacă ai înțeles de ce merită să alegi această companie pentru a-ți implementa proiectul, contactează-i reprezentanții, căci nu vei regreta. Succes!

Domenii: Constructii

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →