Helinick.ro – Sisteme de pontaj electronic – Asigura gestiunea angajatilor

Publicat pe 3 Mai 2017
Pentru facilitarea celor mai bune conditii de desfasurare a activatilor de lucru, din cadrul unei intreprinderi sau organizatii, este recomandata instalarea unor sisteme electronice care sa eficientizeze evidenta si sa sporeasca gradul de implicare al angajatilor in timpul programului de lucru.

 Instalarea acestor sisteme de pontaj electronic este recomandata tuturor companiilor care doresc imbunatatirea dinamicii activitatilor din timpul programului de lucru.

Datorita acestor sisteme profesionale electronice, gestiunea timpului si a dinamicii programului de lucru este mult mai usor de realizat datorita preciziei cu care sunt respectate toate normele de buna functionare, in conformitate cu obiectivele fiecarei companii in parte care instaleaza aceste produse.

Sistemele de pontaj electronic sunt menite sa optimizeze costurile aferente din cadrul unei firme. In principal, exista 2 tipuri de sisteme pentru pontaj:

Cu functii independente;

Legate intr-o retea de control.

Oricare dintre cele 2 optiuni sunt valabile pentru eficientizarea activitatilor din orice intreprindere. Configuratia tehnica a acestor produse este interconectata la o singura baza de date care poate fi accesata foarte usor.

Modul de functionare al unui sistem de pontaj este caracterizat de utilizarea unui card special conceput pentru a permite accesul persoanelor autorizate in spatiile in care le este permis acest lucru. Sistemul cu senzori de scanare a cartelei inregistreaza fiecare iesire sau intrare, 24 de ore din 24.

In plus, in acest fel sunt inregistrate intarzierile zilnice si orele suplimentare lucrate. Aplicatia special creata genereaza raporte precise, care pot fi accesate oricand. Printre beneficii se numara si eliminarea condicilor de prezenta de la locul de munca, un raport salarial precis si o imagine clara si corecta a orelor si costurilor de productie.

Care sunt costurile de achizitie si instalare sisteme de potanj electronice?

Costul este calculat in raport cu numarul de angajati al firmei. Totul se amortizeaza in cateva luni, timp in care se va vedea si o eficientizarea a muncii si mai multa responsabilitate din partea angajatilor.

Sistemul de pontaj electronic oferit de Helinick este mai mult decat un indicator de timp. Firma ta merita mai mult. Seriozitatea angajatilor determina calitatea planului tau de afaceri si buna starea lor depinde de imbunatatirea conditiilor de munca.

Piata de securitate si siguranta electronica din Romania este adaptata la cele mai inalte standarde. Datorita serviciilor si produselor comercializate de catre compania Helinick, Romania este recunoscuta pentru progresul tehnologic evidentiat de numerosi specialisti din domeniu.

In 2016, Helinick a sarbatorit 25 de ani de cand este in slujba securitatii si a progresului constant in acest domeniu. Pregatirea profesionala, tehnologia si calitatea serviciilor oferite sunt cele trei indicatori de baza ale echipei Helinick.

Helinick – Date de contact

Pasiunea specialistilor firmei Helinick pentru sisteme profesionale de securitate si siguranta propulseaza cele mai bune solutii din domeniul pietei de profil prin care sunt asigurati parametrii necesari pentru optimizarea activitatilor din orice intreprindere sau companie.

Website: www.helinick.ro

Adresa - Sediu Central: Strada Eraclie Arion numarul 4 – Sector 1 / Bucuresti

Telefon: +(4021) 404 44 44

+(4021) 404 44 00

+(4021) 410 09 23

+(4021) 411 54 87

E-mail: office@helinick.ro

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →