Helinick.ro - Sisteme de sonorizare si adresare publica pentru conferinte de succes

Publicat pe 11 August 2017
Indiferent de numarul participantilor la o sedinta sau conferinta publica, de prestigiul lor, primul pas pentru reusita acestor tipuri de evenimente consta in accesarea unui parteneriat care sa asigure toate elemente tehnice de sonorizare.

Aceste sisteme de sonorizare si adresare publica sunt recomandate datorita capacitatii lor de a asigura buna desfasurare a evenimentelor cu numar mare de participanti.

Un sistem de calitate poate contribui decisiv la modul in care o conferinta se desfasoara, pentru ca, dincolo de orice, este important ca mesajele transmise sa poata fi auzite, intelese si accesate de toti participantii.

Compania romaneasca Helinick iti prezinta cele mai importante lucruri care trebuie luate in considerare atunci organizezi o conferinta, de la sisteme de sonorizare si adresare publica, pana la salile alese si amenajarea acestora.

Caracteristici in privinta salilor de conferinta

Salile alese trebuie sa fie dotate cu sisteme corespunzatoare numarului de locuri. Inainte de sustinerea conferintei sau sedintei publice, vizitati intotdeauna inainte sala in care aceasta se va desfasura.

Astfel veti sti care sunt facilitatile tehnice oferite: acustica, luminozitate, sonorizare. De aceea, este foarte important sa va faceti timp pentru a gasi o locatie cat mai potrivita evenimentului.

Sala trebuie sa fie spatioasa. Fiti atenti la numarul de persoane care participa la conferinta si alegeti o sala care sa corespunda capacitatii reale a celor care vor participa la eveniment.

Fixati un obiectiv clar al intalnirii. Deseori, la foarte multe conferinte, oamenii tind sa se piarda in idei si sa uite care este scopul pentru care s-au intalnit.

Pentru a evita acest lucru, daca sunteti organizatorul unei astfel de conferinte, aveti grija sa va fixati un anumit obiectiv si sa nu va abateti de la el.

Accesibilitatea locatiei in care se afla sala de conferinta. Un eveniment de succes trebuie sa se desfasoare intr-o locatie accesibila tuturor participantilor.

Fixeaza un buget pentru conferinta respectiva. Adunarea laolalta a mai multor oameni presupune o serie de costuri, de la inchirierea locatiei, pana la amenajarea salii. Prin urmare, stabileste un buget fix de care sa dispui pentru toate costurile.

Permite ca toate vocile sa fie auzite si intelese. Daca la conferinta pe care o organizezi participa persoane de diferite nationalitati, un sistem de adresare publica este mai mult decat necesar, data fiind capacitatea acestuia de a traduce simultan, in mai multe limbi.

Ia in calcul si faptul ca sistemul trebuie sa asigure o calitate a sunetului impecabila, avand in vedere ca nimeni nu vrea sa se chinuie sa inteleaga ce spune cineva intr-o sala cu 300 de persoane, de exemplu.

Pentru cele mai bune sisteme de conferinta, acceseaza website-ul www.helinick.ro unde vei gasi cele mai noi si performante produse aparute pe piata de profil din Romania.

Cu o experienta de ani de zile in furnizarea de echipamente de ultima generatie pentru salile de conferinta, compania va ajuta sa alegeti cel mai bun sistem, sa il instalati, dar si sa rezolvati eventualele probleme ce pot sa apara dupa instalare, in privinta problemelor tehnice.

Date de contact

Pentru mai multe detalii despre comenzi si asistenta sunati la numarul de telefon:

021 404 44 44

Sau trimiteti un mail la adresa: office@helinick.ro

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!