HELLA Technical Center Craiova recruteaza la BESTEngineer Pitesti!

Publicat pe 20 Martie 2017
Pe 26-27 mai 2017, targul de job-uri pentru ingineri si experti IT – BESTEngineer reuneste la VIVO MALL Pitesti marii angajatori din judet, dar si alte orase!

Candidatii cautati de Hella Technical Center la BESTEngineer vor contribui la dezvoltarea tehnologiilor care echipează mașinile din viitor, care vor fi produse peste 2-3 ani.

Subsidiar al HELLA România pe partea de design și dezvoltare, HELLA Technical Center intentioneaza sa recuteze la Pitesti pentru sediul din Craiova.

Candidații vor beneficia de un pachet de relocare, care include prima de instalare, suport în căutarea de locuință, decontarea transportului pentru mutarea bunurilor și decontarea transportului pentru familie, dacă este cazul.

Angajații HELLA Technical Center Craiova beneficiază de program flexibil și de o perioadă de integrare de 6 luni cu mentor alocat, dar și de training-uri și o direcție de carieră, indiferent că sunt juniori sau seniori.

Vor recurta la eveniment : Kaercher, Draexlmaier, Faurecia, Endava, LEAR Corporation, Rian & Partners, Leoni Wiring Systems, Haulotte, Plastic Omnium si alte companii angajatoare de ingineri si experti IT.

Cu mai multe detalii vom reveni curand pe pagina de facebook si pe bestengineer.eu.

Domenii: HR, IT, Media, Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →