Hisense a atins un nou reper în domeniul tehnic al televiziunii câștigând un premiu EISA

Publicat pe 13 Septembrie 2021
Televizorul de vârf de gamă model 65U8GQ marca Hisense a primit din partea EISA premiul pentru cel mai bun produs EISA FAMILY din categoria Display Video per Home Theatre, care a fost extrem de apreciat pentru caracteristicile sale tehnice, versatilitatea și valoarea ridicată a produsului în raport cu prețul. În plus, televizorul a fost definit ca fiind excelent atât pentru vizionat filme cât și pentru iubitorii de jocuri video, impunându-se astfel ca o soluție perfectă pentru ambele necesități.

EISA reprezintă expertul mass-media în cadrul întregii sfere de electronice de consum. Este singura asociaţie care are 61 de reviste de specialitate în 29 de țări din întreaga lume și care a sărbătorit cele mai bune produse în ultimii 40 de ani; premiile sale indică tendințele de dezvoltare din cadrul industriei. Acest premiu recunoaşte devotamentul companiei Hisense față de tehnologie, calitate, design și performanţă.

Televizorul Hisense ULED de o calitate impresionantă

Hisense 65U8GQ este un televizor de 65 de inci ULED cu estompare locală a ecranului său Quantum Dot; vine, de asemenea, împreună cu un sistem inteligent VIDAA U5 OS ușor de utilizat care implementează funcția de control vocal Alexa și Google Assistant pentru a îmbunătății experiența de vizionare.

„Iubitorii de cinema vor putea, de asemenea, să se bucure de redarea de conținut 4K HDR atât în Dolby Vision cât și în HDR10+, televizorul este cu adevărat impresionant, oferit la un preț atrăgător.”, a spus Juriul EISA.

                         EISA FAMILY TV 2021-2022 HISENSE 65U8GQ

Dedicarea pentru tehnologie este premiată cu recunoaștere și creșterea vânzărilor

Devotamentul constant al companiei Hisense pentru tehnologie și dezvoltarea produselor a fost elogiat și recunoscut prin câștigarea succesivă a premiilor și recunoaşterea din partea organizaţiilor de evaluare de la nivel mondial.

În 2021, televizoarele Hisense au primit din partea celei mai influente și prestigioase organizaţii de evaluare din Germania, Weka Media Video, istoricul scor mare de 88, și un scor mare de 94 în special în domeniul performanței calității imaginilor.

Din ianuarie până în iulie 2021, venitul din vânzări la nivel global pentru produsele ULED TV U7 și U8 a crescut cu 86% YoY, iar volumul vânzărilor a crescut cu 57% YoY. Drept rezultat, în prima jumătate a anului 2021, volumul vânzărilor de televizoare ale grupului Hisense (Hisense și Toshiba) a fost clasat pe locul nr. 1 în Japonia, iar Hisense TV a fost clasat pe locul nr. 2 în Australia ca volum al vânzărilor.

                Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=OpTl5NeIcPU

De la televizoare ULED TVs până la televizoare cu Laser și alte produse, Hisense este dedicat inovațiilor tehnologice și concentrării pe clienți, insistă asupra utilizării tehnologiei sofisticate pentru a crea produse de calitate superioară în întreaga lume. De acum înainte, Hisense își propune să-și consolideze și mai mult reputația brand-ului și spiritul de competiție concentrându-se pe inovații tehnologice și dezvoltarea produselor. 

Domenii: Lifestyle

SC Gorenje Romania SRL

Gorenje, producatorul celor mai inovatoare produse electrocasnice, in materie de design, din lume! Infiintat acum 70 de ani, Grupul Gorenje este unul dintre cei mai mari producatori de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!