HostRiver investește peste 30.000 de euro în echipamente și securitate pentru găzduire web

Publicat pe 1 Noiembrie 2019
O companie clujeana de gazduire web investeste peste 30.000 de euro in echipamente de ultima generatie si sisteme de securitate bazate pe inteligenta artificiala si machine learning.

HostRiver pune la dispoziția clienților săi servicii de găzduire web folosind doar servere Dell, de ultimă generație și soluții de securitate bazate pe inteligență artificială si machine learning, în urma unei investiții de peste 30.000 euro.

Achiziția de echipamente noi, de cel mai înalt nivel, printre care servere Dell PowerEdge R640 (lider de piață în ultimii doi ani) permite livrarea unui uptime maxim într-un mediu sigur, oferind opțiuni și flexibilitate pentru asigurarea performanțelor dorite de clienți pentru site-urile afacerilor. Automatizarea și managementul inteligent de care dispun aceste echipamente oferă tehnicienilor HostRiver timpul de care au nevoie pentru a se dedica clienților în totalitate.

Pe de altă parte, integrarea serviciilor de securitate construite pe algoritmi ce utilizeaza inteligenta artificiala si machine learning asigură protecția site-urilor găzduite prin colectarea și procesarea unui volum deosebit de mare de date despre atacuri noi din întreaga lume, analizând traficul web direcționat către server, evidențiind potențialele amenințări în timp real și folosind inteligența artificială de ultimă generație pentru actualizarea propriilor funcționalități și prevenirea noilor atacuri.

”Noile echipamente și soluțiile de securitate integrate ne permit să oferim optimizarea funcționării și protecția eficientă a site-urilor de care clienții noștri au nevoie în condițiile unui trafic web care le expune constant riscurilor unor atacuri. Protejăm astfel datele clienților noștri și asigurăm buna funcționare a afacerilor online ale acestora pe o piață competitivă și în continuă schimbare”, a declarat Flaviu Butean, Administrator al HostRiver.

”Echipamentele performante achiziționate ne ajută să oferim clienților noștri tot suportul de care au nevoie. Acestea vin în completarea echipei de profesioniști alături de care lucrăm în sprijinul clienților, pregătiți să răspundă rapid oricărui tip de solicitări, de la probleme legate de DNS, la situații dificile legate de e-mail-uri și până la probleme tehnice complexe. Este important pentru noi să putem fi mereu alături de clienții noștri cu tot suportul tehnic necesar și cu sfaturi din domeniu pentru a sprijini buna funcționare a afacerilor acestora”, a declarat Emanuel Chirtes, Responsabil servicii clienți în cadrul HostRiver.

Extra-beneficii pentru performanțe si uptime

Toți clienții HostRiver beneficiază de suport tehnic 24/7, atât pentru serviciile de găzduire web, cât si pentru alte probleme de natură tehnică întâmpinate, tehnicienii HostRiver atingând o rată de răspuns de maximum 5 minute pentru un tichet simplu și maximum o oră pentru rezolvarea problemelor mai complexe.

Datele clienților sunt stocate în siguranță, păstrându-se ultimele 30 de copii din ultimele 30 de zile, în 3 locații diferite (3 locații de back-up, cu toate datele criptate), iar copiile de siguranță neputând fi șterse. Toate conturile de găzduire sunt scanate zilnic, în mod automat, clientul fiind înștiințat prin e-mail în cazul în care este detectată prezența unui cod malware în fișierele site-ului, pentru asistență în remedierea situației, clientul putând contacta tehnicienii HostRiver. De asemenea, toate conturile de găzduire sunt protejate gratuit și împotriva atacurilor de tip DDoS (Distributed Denial of Service) prin soluția de protecție DDOS by Arbor.

Pentru obținerea unei viteze impresionante de încărcare a site-ului, respectiv creșterea performanței acestuia, clienții pot beneficia de un audit gratuit și de suport pentru implementarea soluțiilor necesare. Pachetele de găzduire web oferite de HostRiver includ și CDN (content delivery system), ce realizează un cache automat pentru conținutul site-ului, distribuindu-l în jurul lumii pentru a-l livra mult mai rapid vizitatorilor site-ului. Această funcționalitate ajută la îmbunătățirea performanțelor pentru toate geo-locațiile, eliminând latența cauzată de locația fizică a server-ului pe care clientul este găzduit.

Buna funcționare a site-urilor clienților este monitorizată continu prin intermediul unei cereri de tip HTTP trimisă în fiecare minut către o pagină relevantă, echipa de suport fiind alertată în cazul unei probleme și putând remedia problema în cel mai scurt timp.

Siguranța, încrederea și rapiditatea serviciilor HostRiver sunt completate de o garanție de 45 de zile, timp în care clientul își poate primi banii înapoi dacă există nemulțumiri cu privire la serviciile oferite.


SC HOSTRIVER TECHNOLOGY SRL

HostRiver oferă servicii de găzduire web, punând la dispoziția clienților servere și tehnologii de ultimă generație pentru a transforma internetul într-un loc mai sigur.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!