HR Strategic 2018 – Solutii si bune practici pentru elaborarea unui plan strategic de resurse umane

Publicat pe 19 Martie 2018
Revista HR Manager organizeaza o noua conferinta in domeniul resurselor umane, HR Strategic 2018, in data de 22 martie, la Hotel Caro, sala Eminescu.

In cadrul evenimentului ne propunem sa aflam „Cat de creativi putem fi in recrutare?”, dar si „Care sunt astazi strategiile de business in motivarea si engagementul angajatilor?” Performanta companiei este direct asimilata competentei si implicarii angajatului, dar si cu skills-urile liderilor pentru o comunicare eficienta cu acestia.

Misiunea HR-ului de a gasi, a dezvolta şi a plasa omul potrivit la locul potrivit devine cu atat mai provocatoare in cazul companiilor cu mii de angajati, zeci de competente, atitudini si valori personale.

Evenimentul HR Strategic propune solutii si bune practici pentru elaborarea unui plan strategic de resurse umane concentrat pe performanta, prin actiuni de leadership, training, tehnologie, CSR, Comp&Ben si management eficient al comunicarii.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului https://www.cariereonline.ro/events/hr-strategic-2018

In cadrul conferintei, vor exista mai multe sesiuni de prezentari, studii de caz, dar şi Q&A, printre care:

Fata in fata cu a patra revolutie industriala - cum gestionam dezvoltarea personala si provocarile de leadership; prezentare sustinuta de Madi Radulescu, Executive Coach (PCC) si Managing Partner MMM Consulting Intl;

Unul pentru toti si toti pentru unul...in filme dar nu si-n comp&ben. Ajusteaza strategia de comp&ben pentru full-time, part-time, remote sau contingent; prezentare sustinuta de Oana Botolan Datki, South East Europe Managing Partner, Consulteam Human Capital;

Selling HR Ideas: IN/OUT;

Coleg cu tehnologia – solutii software si instrumente care preiau rutina.

Printre speakeri se numara Madi Radulescu (Executive Coach (PCC) si Managing Partner al companiei MMM Consulting Intl.), Oana Botolan Datki (South East Europe Managing Partner, Consulteam Human Capital), dar si Andrei Dunuta (Co-Fondator, SELFTRUST Academy).

Audienta va fi formata din 80 - 90 HR Manageri din companii de servicii din diverse domenii de activitate.

Partenerii evenimentului sunt MMM Consulting, Consulteam, SelfTrust Academy, iar partener anual Romanian Software.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteti contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Domenii: New Media, HR

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!