Huawei și Sunrise stabilesc un nou record de viteză în rețeaua 5G: 3,67Gbps

Publicat pe 10 Octombrie 2019
Huawei și Sunrise au atins o viteză maximă de conexiune descendentă de 3,67Gbps, folosind mai multe telefoane inteligente 5G într-o singură celulă 5G.

Reprezintă un nou punct culminant al colaborării strânse dintre Huawei și Sunrise, în scopul îmbunătățirii experienței 5G, după ce, anterior, telefonul inteligent al unui singur utilizator a atins o viteză de până la 2Gbps. Dezvoltarea continuă a calității și performanțelor rețelei 5G va aduce din ce în ce mai multe inovații în serviciile cu conexiune la Internet prin bandă largă, oferind mai multe opțiuni și oportunități locuitorilor din orașele și satele Elveției.

Sunrise este prima din Europa care a lansat rețeaua 5G, continuând să implementeze planul său, „5G pentru Oameni”, pentru a-și securiza locul 1 în Europa în ceea ce privește infrastructura digitală pentru Elveția. Pe parcursul colaborării strânse cu Huawei, Sunrise oferă, acum, acoperire 5G în mai mult de 262 de orașe/sate de pe teritoriul Elveției, oferind viteze maxime 5G pentru a permite utilizarea Internetului prin bandă largă, televiziune la înaltă definiție, servicii 5G interactive în domeniul gaming-ului etc.

Sunrise continuă să implementeze, în mod activ, planul său de a furniza servicii 5G către întreaga populație a Elveției, dorind să își extindă rețeaua 5G cât mai curând posibil, în toate regiunile. Sunrise și Huawei își vor consolida colaborarea în segmentul 5G, oferind mai multe produse și servicii 5G pentru locuitorii Elveției, și desfășurând neîntrerupt rețele 5G, atât în zona urbană, cât și în cea rurală.

Pe baza lățimii de bandă C-Band de 100MHz, testarea se realizează în cadrul rețelei comerciale a Sunrise cu echipamentele 5G ale rețelei comerciale Huawei, complet conforme cu standardele 3GPP. Tehnologia inovativă MU-MIMO a Huawei sporește semnificativ capacitatea 5G fără cerințe suplimentare de resurse de spectru și putere.

Cel de-al 10-lea Forum Global de Broadband Mobil, găzduit de Huawei, cu asistență din partea partenerilor de suport GSMA și GTI, va fi organizat în Zurich, Elveția, în data de 15 și 16 octombrie 2019.

Tema conferinței de anul acesta este „5G, pregătiți-vă” și are ca punct central susținerea cooperării globale în jurul dezvoltării și utilizării 5G. Are ca obiectiv stabilirea unei platforme deschise pentru operatorii de rețele mobile din toată lumea, lideri din sectorul de activitate, și parteneri din ecosistem pentru a explora noi mijloace de promovare a creșterii sustenabile a sectorului. Pentru alte informații, vizitați acest link.

Domenii: Telecom, IT

SC THE GOOD COMPANY PARTNERSHIP SRL

The Good Company is a consultancy hub that specializes in mixing Marketing & PR Communications to deliver results tailored to the strategic objectives of our local and international client brands.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!