HubDesign îți oferă în 2019 cele mai moderne idei de evenimente corporate

Publicat pe 6 Februarie 2019
Când treci pragul HubDesign simți că pătrunzi într-o lume aparte. Muzica de fundal, atmosfera primitoare, obiectele deosebite de design, sunt menite să creeze o simfonie perfectă care să îți ofere o perspectivă nouă a unui spațiu de design și evenimente.

În HubDesign nu te vei simți niciodată străin iar atmosfera nu va fi nici pe departe una formală. Vei putea admira toate conceptele de design expuse, alături de o cafea delicioasă preparată la aparatele moderne ale partenerilor HubDesign. Iar dacă intenția ta este să organizezi un eveniment corporate în viitorul apropiat, HubDesign este, cu siguranță, alegerea perfectă.

În 2019, cererea de evenimente în HubDesign a crescut considerabil, astfel că este destul de greu să mai găsești locația disponibilă într-un timp scurt. De aceea, ideal este să vizitezi HubDesign și să iei legătura cu specialiștii care se ocupa de el pentru a putea pune la punct toate detaliile evenimentului tău din timp. Tot ce trebuie să faci este să expui viziunea și dorințele tale, iar HubDesign va fi partenerul tău care se va asigura că invitații vor beneficia de tot confortul dorit.

Pasionaţii de design, dar și cei care doresc să organizeze un eveniment deosebit pentru compania lor, pot vizita HubDesign, pe strada Matei Basarab, nr 13-15, sector 3, București.

Companiile care expun in elemente de design în HubDesign sunt: Canapelini, CeramicheRefin, Daikin, Diqis, Euphoria Kitchen Studio, Exotique, Ferroluce, Franke, Gandia Blasco, Grohe, Innermost, Inside Home, Kuma Romania, Liebherr, Light Solutions, Mark Oliver, MOOR, MyHouse-TheArtof Living, Pinum, Quadra, Tambour, Titan Mar, Tubes, Zoiss Home Design.

Linkuri utile:

Facebook: https://www.facebook.com/hubdesign.ro/?ref=bookmarks

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/

Web: http://www.hubdesign.ro/

***

Despre HubDesign

În inima Bucureștiului, chiar aproape de zona Unirii, poți vedea de la distanță o clădire uimitoare. Modernă, minimalistă, cu un design aparte, la parterul căreia a luat ființă HubDesign, un mic colț de rai. HubDesign este cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea și dragostea pentru design a dus la crearea unui spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experiență unică celor ce îi pășesc pragul. Un loc de întalnire și explorare, unde designerii, arhitecții și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.


Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →