HubDesign – locul ideal pentru evenimentul tău corporate!

Publicat pe 6 Septembrie 2018
Atunci când îți dorești un eveniment reușit, totul trebuie organizat în condiții optime. De aceea, locul în care se desfășoară evenimentul contribuie semnificativ la succesul acestuia. Să găsești o locație specială, cu un design aparte, poate fi o adevărată încercare. O alternativă ideală pentru un eveniment de succes este HubDesign, un spațiu deosebit, lansat recent în centrul capitalei, amenajat într-un mod avangardist, cu obiecte de design high-end.

HubDesign este locul perfect pentru organizarea de evenimente corporate și întâlniri. Facilitățile versatile și spațiile flexibile, pot găzdui o gamă largă de grupuri și evenimente, precum evenimente corporate, sesiuni de brainstorming, focus group, lansare de produse, conferințe de presă, sedințe foto, demonstrații de cooking, într-un mediu modern, unic. Totul, de la producție, servicii de catering, și găzduire, poate fi gestionat de HubDesign, astfel încât evenimentul să fie unul perfect. Un mix de eleganță, finețe și bun gust.  

HubDesign transpune în realitate spațiul ideal, folosind repere valoroase și colecții actuale home&deco, pentru o atmosferă cosmopolită, într-un mediu cald și primitor. În HubDesign vei găsi colecții de la 360 Furniture, Axolight, Brabantia, Ceramiche Refin, Daikin, Ferroluce, GANDIABLASCO, Grohe, Innermost, Kuma Romania, Light Solutions, My House, MOOR, Pinum, Quadra, Titan Mar, Tubes, Urban Woods, Zoiss Home Design, Canapelini.

Linkuri utile

Facebook: https://www.facebook.com/hubdesign.ro/?ref=bookmarks

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/

Web: http://www.hubdesign.ro/

***

Despre HubDesign

În inima Bucureștiului, în zona Unirii, poți vedea de la distanță o clădire uimitoare, modernă, cu un design aparte, la parterul căreia a luat ființă HubDesign, cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea și dragostea pentru design au dus la crearea unui spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experiență unică celor ce îi pășesc pragul. Un loc de întalnire și explorare, unde designerii, arhitecții și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

CONTACT: Meridian PR, rodica.velican@meridianpr.ro +40 722 423 223


Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →