Hyundai Auto Romania este partener al evenimentului The Color Run pentru al doilea an consecutiv

Publicat pe 15 Aprilie 2016
Bucuresti, 15 aprilie 2016 – Hyundai Auto Romania sustine evenimentul The Color Run, in calitate de partener auto, pentru al doilea an consecutiv, prin asigurarea autovehiculelor necesare in vederea organizarii si desfasurarii cursei. Actiunea va avea loc sambata, 16 aprilie 2016, incepand cu ora 14:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, Hyundai Auto Romania pune la dispozitia organizatorilor The Color Run o flota compusa din modelele i30, i40 si Tucson. Autovehiculele vor contribui la buna desfasurare a evenimentului, atat in perioada premergatoare, cat si pe parcursul derularii cursei.

Pentru a sustine spiritul activ al actiunii The Color Run, importatorul va fi prezent in cadrul evenimentului cu noul model al gamei, i20 Active. In acest sens, participantii sunt invitati in zona special amenajata, unde isi pot exprima creativitatea, inspirati de arta stradala tip graffiti. Scena de desfasurare a creatiilor va fi reprezentata de autovehiculul i20 Active, pe care vizitatorii au libertatea de a-l picta in maniera proprie. 

Noul i20 Active, prezent pe piata din Romania de la inceputul lunii aprilie, vine in completarea gamei de versiuni i20 pentru un nou segment de consumatori, cu un stil de viata activ. La nivel local, modelul beneficiaza de un motor Kappa de 1,0 litri T-GDi cu injectie directa, in trei cilindri turbo. Propulsorul dezvolta 100 CP si se concentreaza asupra confortului si a economiei de carburant, oferind un consum mediu de combustibil de 4,8 l/100 km, ceea ce echivaleaza cu emisii de CO2 de 110 g/km.  

The Color Run sau ”Happiest 5k on the Planet” marcheaza cea de-a treia aniversare in Romania si cea de-a cincea la nivel global, prin desfasurarea evenimentului intitulat The Color Run Tropicolor World Tour 2016. Actiunea va avea loc in patru orase din tara - Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Mamaia - prima cursa desfasurandu-se in Bucuresti, pe o distanta de cinci kilometri.  

Despre Hyundai 

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Domenii: Auto

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!