ialoc în Iași - ce pot face ieșenii începând cu jumătatea lunii Februarie

Publicat pe 9 Februarie 2019
Ieșenii își pot planifica ieșirile în oraș cu ialoc, platforma dedicată rezervărilor de mese.

Pornit în urmă cu 3 ani în București, ialoc se extinde treptat în toată România. Aplicația, disponibilă pe iOS, Android, își propune să reinventeze experiența rezervărilor de mese în Iași, București, Brașov, Timișoara și Cluj, urmând ca până la finalul anului să acopere încă 4 orașe mari din țară.

Pentru locuitorii Iașiului, prezența ialoc aduce o mai bună vizibilitate a localurilor populare, posibilitatea de a descoperi restaurante, cafenele și baruri noi, dar și de a le evalua corect în baza părerilor altor utilizatori - recenziile și notele acordate localurilor din platformă le sunt rezervate utilizatorilor care și-au rezervat masa în local. 

Pentru localuri, ialoc înseamnă un loc central din care acestea să-și administreze rezervările online și offline, în care să verifice criterii de performanță (ex: numărul mediu de locuri/ rezervare, gradul de ocupare pe zile) și un instrument de promovare axat pe rezultate (rezervări).

“Mă bucur că pot, în sfârșit, să spun că ialoc este și în Iași. Primim des întrebări pe Facebook și Google Play despre orașele în care oamenii ne vor, iar Iașiul a fost întotdeauna printre cele mai populare cerințe.”, menționează Cosmin A. Măgureanu, cofondator și CEO al ialoc.

Vezi localurile rezervabile prin ialoc din iași

Despre ialoc

ialoc este o suită de aplicații dedicate generării (ialoc, ialoc.ro) și procesării (ialoc Business) rezervărilor în oraș.

Folosind ialoc, utilizatorii pot:

  • să rezerve o masa în peste 2,000 de localuri din România (Iași, București, Brașov, Timișoara, Cluj)
  • să își facă o listă cu localurile favorite pentru a le găsi mai ușor
  • să anuleze o rezervare fără a suna localul
  • să vadă toate rezervările pe care le-au făcut de la prima instalare a aplicației

Site companie: https://ialoc.ro

Contact ialoc.ro: hello@ialoc.ro

Contact: Adrian Grigore – Marketing Officer

+40744901144, adrian@ialoc.ro

Domenii: IT, Lifestyle, Turism

IALOC SRL

ialoc este o suita de aplicații dedicate generării (ialoc, ialoc.ro) și procesării (ialoc Business) rezervărilor în oraș. Folosind ialoc, utilizatorii pot să rezerve o masă în peste 2,000 de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!