Iată cum poți învăța mai ușor pentru examenul de rezidențiat la stomatologie

Publicat pe 28 Noiembrie 2021
Cariera în stomatologie este una atractivă, motiv pentru care tot mai mulți tineri iau în calcul această meserie pentru cariera viitoare.

Pentru a obține titlul de medic specialist în domeniul pe care l-au ales, persoanele care vor susține examenul de rezidențiat trebuie să se pregătească intens, mai ales că acest examen este considerat a fi cel mai greu examen din cariera unui medic.

Pentru a reuși, candidații trebuie să fie ambițioși, perseverenți și organizați, dar cel mai important – să identifice care sunt cele mai eficiente instrumente de învățare. Una dintre soluțiile moderne o reprezintă Study Hub, platforma de învățare care îmbină teorie și grile pentru examen într-un abonament accesibil, dedicat persoanelor care se pregătesc pentru cele mai importante examene, cum ar fi rezidențiat la stomatologie, medicina generala, la farmacie sau admiterea la școala de poliție.

Tematica pentru examen este disponibilă în format digital

Cei care se pregătesc de examenul de rezidențiat sunt puși în dificultate de volumul foarte mare al materiei pe care trebuie să o învețe. Study Hub le oferă acestora o modalitate rapidă și la îndemână pentru a accesa materia în orice moment. Într-o singură bază de date, sunt incluse toate materialele corespunzătoare tematicii și bibliografiei oficiale.   

Accesul la materie direct de pe telefonul mobil este o soluție modernă apărută în contextul în care majoritatea populației utilizează tehnologia pentru a-și simplifica activitățile de zi cu zi și pentru a spori eficiența anumitor acțiuni, cărora se alătura și procesul de învățare.

Candidații pot să își testeze cunoștințele prin grile și simulări

După asimilarea materiei, poate cel mai important lucru îl constituie recapitulările permanente și testarea cunoștințelor. Pentru a fi siguri că sunt pregătiți înainte de examen și pentru a putea anticipa rezultatul, candidații trebuie să facă teste și să rezolve simulări. Au la îndemână o soluție smart! Prin intermediul platformei StudyHub.ro, primesc acces rapid la mii de teste grilă și la un set de 100 de simulări pentru examen.

Grilele sunt realizate de specialiști care au obținut la rândul lor punctaje mari la examenul de rezidențiat și au rolul de a oferi candidaților un instrument eficient de evaluare a cunoștințelor.

Rezolvând grile și simulări, candidații se familiarizează cu structura subiectelor și se obișnuiesc cu timpul de lucru alocat rezolvării subiectelor în timpul examenului. Un alt avantaj al rezolvării grilelor și simulărilor este că reprezintă o modalitate de a sesiza care sunt capitolele sau noțiunile care pun probleme și care necesită o recapitulare amănunțită înainte de examenul propriu zis.

În concluzie, Study Hub este mai mult decât o platformă care oferă acces la o bază de date conformă cu bibliografia oficială, fiind un instrument modern și ușor de utilizat pentru asimilarea informației, pentru verificarea cunoștințelor și pentru anticiparea rezultatului. De altfel, această platformă favorizează un ritm propriu de învățare și se potrivește studiului pe termen lung.

Domenii: Educatie

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!