Iată care va deveni noul tău magazin de biciclete preferat – achiziții de încredere, la cel mai bun preț

Publicat pe 25 Octombrie 2020
Astăzi, bicicletele se pot achiziționa de la toate colțurile, începând cu piețe și terminând cu orice supermarket.

Cu toate acestea, garanția și suportul informațional din partea angajaților nu le veți găsi decât într-un magazin de biciclete specializat.

Aceste magazine specializate încearcă să formeze un personal din oameni ce împart aceleași pasiuni, oameni ce iubesc mișcarea și care vor ca mai multe persoane să facă loc sportului în viața lor. Fie că dorești să achiziționezi o bicicletă cursieră, o cască de bicicletă sau alte produse din această arie de activitate, indicat este să apelezi la specialiști.

Ce vinde un magazin de biciclete?

Deși sintagma magazin de biciclete face referire doar la un singur produs, bicicleta, acesta nu este singurul lucru care se va găsi într-un magazin de acest tip. Acesta este, de fapt, un magazin sportiv, specializat în comercializarea de biciclete, dar în același timp vine în ajutorul sportivilor și din alte puncte de vedere.

Alături de biciclete, într-un astfel de magazin vom găsi și mult iubitele trotinete. De asemenea, este de așteptat ca în același magazin să găsim piese pentru diferitele tipuri de biciclete de pe piață, dar în special pentru cele care se vând în acel loc. Nu în ultimul rând, este bine cunoscut că un sportivii, în special cei de performanță, au nevoie de un echipament specific în competiții, la fel cum și dieta acestora trebuie să fie una diferită. Da, după cum deja v-ați dat seama, tot într-un magazin de biciclete se vor găsi echipamente (îmbrăcăminte și încălțăminte), precum și suplimente alimentare des consumate de sportivi.

Tipuri de biciclete

În magazinele dedicate cicliștilor poți găsi o gamă variată de biciclete, pentru toate gusturile și vârstele, precum și pentru majoritatea sporturilor ce se realizează de pe scaunul unei biciclete. Așadar, colecția de biciclete conține: biciclete de copii, bmx-uri, cursiere, biciclete de damă, biciclete electrice și lista poate continua.

Cele mai vândute rămân bicicletele de copii. Acest lucru este de așteptat, mersul pe biciclete fiind o joacă între cei mici. Cam la aceiași căutare sunt și bmx-urile, ele rămânând la fel de populare ca în momentul în care acestea au apărut în țara noastră. Nu în ultimul rând, în acest magazin de biciclete se vând și ultimele modele de biciclete electrice, popularitatea acestora abia acum începând să crească.

Accesorii

Indiferent de bicicleta pe care vreți să o achiziționați sau pe care deja o dețineți, veți avea nevoie de-a lungul timpului de tot felul de accesorii. Cel mai important accesoriu este antifurtul, acesta fiind singurul care ne asigura siguranța bicicletei când o parcăm într-un loc public. Pe locul doi la importanță se află aripile și protecțiile, acestea fiind de mare ajutor în sezoanele ploioase.

MosIonRoata, magazinul specializat de biciclete

Mos Ion Roata - magazin de biciclete cu o experiență de peste 10 ani- a apărut din dragostea pentru ciclism și din dorința de a oferi și altor iubitori ai acestui sport un loc de unde își pot achiziționa produse de calitate la prețuri corecte.

Dacă vă doriți un singur magazin care să răspundă tuturor cerințelor dumneavoastră în materie de biciclete, Moș Ion Roata ar putea să fie următorul vostru magazin de biciclete preferat. Indiferent că sunteți sportiv de performanță sau doar un iubitor al mersului pe bicicleta, aici veți găsi orice aveți nevoie și veți fi mereu întâmpinat cu căldură de către angajați.

Date de contact:

Adresa: sos. Stefan cel Mare, nr. 15, sect. 2, București (între IGP și aleea Circului)

Telefon/fax: 0720 043 001 / 021 210 40 32

E-mail: info@mosionroata.ro

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!