Iata ce trebuie sa stii inainte de a achizitona mobila pentru living

Publicat pe 3 Aprilie 2019
Nu este deloc dificil sa cumperi mobila living atunci cand stii bine ce ce iti doresti. Chiar daca esti convins ca alegerile tale sunt cele mai bune, nu este de neglijat sa te si documentezi temeinic inainte de cumpararea de mobile pentru casa.

Sfaturile expertilor in achizitionarea de mobila living se vor dovedi mai mult decat utile, asa ca nu ar trebui ignorate, pentru ca se vor dovedi mai utile decat crezi.

Cum sa te ocupi de amenajarea living-ului

Sunt cateva lucruri importante, reguli de baza de care sa tii cont inainte de a cumpara mobila living:

-stabileste punctul central al living-ului si aranjeaza mobila in jurul acestuia, in unele incaperi acesta poate fi reprezentat de semineu, canapea sau masa.

-foloseste mobila pentru a crea zone de conversatie, persoanele care beneficiaza de aceasta mobila ar trebui sa poata discuta intre ele fara probleme, iar piesele de mobilier nu trebuie decat sa faciliteze aceste lucruri.

-nu uita de spatiul in care se circula, de la intrarea pana la iesirea in living, acesta trebuie sa existe sis a nu fie ingradit de nicio piesa de mobilier pe care cei din camera sa trebuiasca sa o ocoleasca de fiecare data.

-nu lipi mobile de pereti, aceasta fiind o greseala frecventa a multor persoane atunci cand isi amenajeaza livingul.

Dimensiunile pieselor de mobilier si amplasarea lor

-Scaunele si canapeua sunt de regula piese masive, care trebuie amplasate in locurile adecvate, iar cel mai important detaliu in acest sens este masurarea exacta a dimensiunilor acestora in raport cu dimensiunile camerei in care vor fi amplasate.

-Covorul din living este un detaliu important, care completeaza mobila living, iar o greseala frecventa pe care majoritatea oamenilor o fac este aceea de a cumpara covoare foarte mici, regula fiind ca picioarele mobile sa treaca peste covor.

-Masuta de cafea este piesa indispensabila in livinguri, iar aceasta este deseori piesa centrala a camerei, in cazul in care nu exista si un semineu sau televizor in aceasta; regula generala este ca masuta sa fie amplasata in apropierea canapelei, astfel incat distanta dintre aceasta si canapea sa nu fie mare si sa permita de exemplu, unei persoane sa ia ceva de pe masuta fiind asezata pe canapea.

-Orice living room are si accesorii; odata ce mobila living a fost asezata la locul ei, este bine de stiut ca accesoriile trebuie amplasate cu grija pentru ca acestea vor reprezenta micile detalii care completeaza living-ul casei tale.

Stabileste un buget pentru cumpararea mobilei

Este recomandat ca piesele de mobilier pentru living sa fie cumparate in acelasi timp pentru a le amplasa cat mai bine in camera de zi.

Cum cumperi mobila

Incepe intotdeauna cu elementele de baza. In majoritatea living-urilor se gasesc canapele, scaune, masa de cafea. Asa ca e de preferat sa le cumperi intai pe acestea, ele reprezinta baza pentru amenajarea living-ului.

Investeste in mobila de calitate

Nu face rabat de la calitate si cumpara acea mobila de calitate, care sa reziste cat mai mult timp. Este inutil sa achizitionezi o canapea mai ieftina, dar care se va deteriora in scurt timp si va trebui inlocuita.

Pentru mobila de calitate, produsa si fabricata in Romania, intra aici . Cu traditie pe piata autohtona in fabricarea de mobila, la preturi accesibile, gasesti mobila ideala pentru casa ta.

Date de contact:

Telefon: 0372 131 820

Email: contact@elvila.ro


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →