Idei cadouri nuntă și cununia civilă

Publicat pe 1 Iulie 2019
Reţeta exactă a fericirii nu o are nimeni, deşi sunt destui dintre aceia care pot afirma că o experimentează zilnic. Ingredientele sunt atent alese, iar dozele personalizate în funcţie de fiecare dau întreaga savoare. Vă împărtăşim unul dintre aceste ingrediente: bucuria. Capacitatea de a simţi şi de a oferi bucurie este o virtute specială. Că oferi un sfat, o mână de ajutor sau o îmbrăţişare plină de empatie, important este să o faci la modul cel mai sincer cu putinţă. Vorbim despre bucurie şi despre schimburi de energii pozitive.

Cununia civilă – momentul semnăturilor şi al primului DA

Momentul în care au decis că vor să îşi unească destinele este unul încărcat de sentiment şi emoţie pentru orice tineri. Este un sentiment de pură iubire şi ataşament împletite cu emoţia de dinaintea unui nou drum. O nouă filă de viaţă, încă un început. Alături de protagoniştii acestui episod, un el şi o ea cu legaţi de aceleaşi sentimente, sunt şi oamenii care trebuie să le fie acestora aproape. De la părinţi şi persoane apropiate din familie, până la prieteni, colegi de birou, cunoştinţe.

Câteva lucruri ar fi de reţinut. Cununia civilă, sau ziua semnăturilor, este evenimentul care precedă cununia religioasă şi binecunoscuta petrecere de nuntă. Nu sunt puţine cuplurile care, din anumite motive obiective, îşi planifică această primă parte la distanţă de câteva săptămâni sau chiar luni de ziua cea mare. Ziua cea mare, atunci când legământul va fi unul desăvârşit, iar miresele vor putea îmbrăca în sfârşit acea rochie specială. La nivel organizatoric, evenimentul se obişnuieşte a fi unul mai restrâns fiind marcat în cadrul unei mese organizate la un restaurant.

Cadouri cununie civilă: 3 idei, 3 mesaje de transmis unor proaspăt căsătoriţi

Un set de sfeşnice argintate pentru UNITATE

Părinţii sunt oamenii care au trăit pe pielea lor poveşti despre răbdare, ataşament dar mai ales despre acel împreună la bine şi la greu deloc abstract. Părinţii sunt poate cei mai în măsură să vorbească despre unitatea familiei. Respectul şi loialitatea sunt doi dintre stâlpii care susţin orice căsnicie. Cine ar putea să ştie cel mai bine aceste lucruri dacă nu mama şi tata care au trăit împreună de o viaţă.

Căsnicia se face şi se întreţine întotdeauna împreună este mesajul pe care îl vor transmite orice părinţi copiilor lor care şi-au unit destinele. Ocazie cum nu se poate mai potrivită pentru a le oferi si un dar preţios, simbolic în acelaşi timp, menit să reziste o viaţă întreagă: un set de sfeşnice argintate. Pe care să le aşeze cu drag în centrul mesei şi care să nu contenească a se face remarcate prin strălucirea lor. Un cadou de nuntă sau cununie civilă demn, frumos, emoţionant, care va acumula amintiri şi va şti să transmită că viaţa este atât de frumoasă împreună. Singura matematică care încalcă întotdeauna regulile logicii este cea a iubirii, când 1 + 1 = 1.

Un coş de picnic pentru PRIETENIE

„Nu lipsa dragostei, ci lipsa prieteniei provoacă nefericire căsniciilor.” Friederich Nietsche

Prietenia este de aur într-o relaţie, cu atât mai mult în relaţia conjugală. Cuplurile reuşite care dau dovadă de longevitate o ştiu prea bine. Când reuşeşti să vezi în omul de lângă tine mai mult decât un partener de viaţă, lucrurile curg în direcţia cea bună. Cei care cunosc valoarea prieteniei sunt prietenii adevăraţi, aproape la bine şi la greu. Aceşti oameni care merită să aibă un loc special la un eveniment precum este cununia civilă. Un coş de picnic oferit din partea prietenilor apropiaţi este un cadou inspirat pentru un cuplu aflat la început de drum. Un cadou care poartă în el semnificaţia plină a prieteniei şi vorbeşte despre petrecerea timpului liber în cel mai relaxant mod.

Prietenia înseamnă atâtea: poveşti despre tot şi toate până târziu în noapte, drumeţii şi prânzuri în natură şi aceleaşi glume memorabile care te fac să râzi cu gura până la urechi. Toate alături de o bună comunicare, deschidere şi lipsa oricăror subiecte tabu. Sunt lucruri elementare, dar atât de importante care ţin monotonia şi plictiseala la distanţă, garantând o relaţie împlinită.

Aşadar, rămâne doar de a selecta dintre modelele de coşuri picnic un model atractiv potrivit personalităţii celor care se vor bucura de el. Nu uitaţi să strecuraţi înăuntru şi o felicitare cu un mesaj pe măsură.

Un ceas de birou pentru ORGANIZARE

Priorităţile şi ordinea priorităţilor capătă diferite valenţe de-a lungul timpului. Ceea ce ni s-a părut esenţial anul trecut se poate ca acum să treacă pe un plan secund. Obligaţiile de familie şi cele profesionale, dar şi activităţile personale încep să se desfăşoare după un anumit calendar. De obicei, aceasta se întâmplă după ce, cum s-ar zice, ajungi la casa ta.

 Colegii de birou ştiu perfect importanţa cooperării şi a organizării pentru ca lucrurile să funcţioneze optim. În consecinţă, acesta este mesajul deosebit de relevant pe care-l transmit cuplului de proaspăt căsătoriţi alături de un obiect la fel de sugestiv, un ceas de birou. Un ceas care să le permită să rămână ancoraţi în realitate pentru a reuşi să îndeplinească la timp toate provocările vieţii. Un ceas care să le amintească mereu că timpul este o resursă epuizabilă şi că trebuie drămuit în mod înţelept.

Ziua cununiei este cu siguranţă un început. O zi plină de semnificaţii atât pentru cei doi îndrăgostiţi, cât şi pentru cei apropiaţi acestora. Când simţi bucurii şi emoţii sub toate formele lor, înseamnă că trăieşti cu adevărat. Un lucru minunat şi un scop în sine este nu doar de a simţi, ci şi de a transmite mai departe toate sentimentele împlinitoare care te încearcă. Oferind bucurie vei primi la rândul tău bucurie. Caută să o faci cât mai des.

Domenii: Lifestyle

GENERAL PROMO SRL

Daca iti doresti sa lasi o amintire pretioasa sau daca doresti sa faci un cadou deosebit, intra pe iLUX.ro – magazinul tau online de cadouri pentru momentele speciale din viata ta. Pe iLUX.ro...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →