Idei de cadouri pentru bărbați, în funcție de personalitate

Publicat pe 15 Iulie 2019
Bărbațîi au de multe ori idei personale în ceea ce privește cadoul ideal. Indiferent de vârstă, fiecare bărbat are anumite preferințe și dorințe pe care le vrea îndeplinite. Personalitatea celui căruia îți veți oferi cadoul este cea care determina ce fel de cadou i se potrivește.

Bărbatul sportiv

Dacă bărbatul pentru care vei cumpără cadoul este genul plin de energie, pasionat de sporturi, dinamic și obișnuit cu adrenalină, atunci în mod sigur i se potrivește un echipament sportiv. Poți alege chiar și reviste de specialitate, abonamente la sala sau stadion, suveniruri ale echipei favorite.

Bărbatul amuzant

Acest gen de bărbat este mereu pus pe glume, știe cele mai bune și haioase bancuri, spre deliciul celor din jurul tău. În cazul unui bărbat din acesta tipologie, trebuie să alegi un cadou simpatic și original. Va aprecia orice dar menit să îl facă să zâmbească, de la daruri haioase la surprize neașteptate : o brichetă de o formă neobișnuită, un stick USB mai ciudat, jocuri de societate, cărți amuzante, produse de sex shop, filme de comedie.

Bărbatul romantic

Atunci când iubitul sau soțul tău e romantic, știe să te răsfețe în serile petrecute în doi la lumina lumânărilor și privește împreună cu ține seriale dramatice, atunci e simplu de tot. Îi poți dărui butoni de cămașă, este gest rezervat iubitei sau soției deoarece de fiecare dată cînd îi va pune și purta se va gândi la persoană care i-a dăruit. E o modalitate de a fi alături de el într-un moid romantic.

Bărbatul elegant

Un bărbat stilat apreciază cadourile de bun gust. Pentru el contează foarte mult că obiectele să fie elegante și de calitate superioară. Poți dărui unui astfle de bărbat accesorii de birou, un ceas de marca celebra, ace de cravată din argint, portofel sau servietă din piele fină.

Bărbatul pasionat de tehnologia modernă

Un astfel de bărbat se va bucură de orice nou gadget apărut pe piață. Este mereu la curent cu toate noutățile în materie de tehnică și îl poți fermeca dacă îi cumperi un cadou legat de acest domeniu : un mouse pentru gaming, accesorii pentru laptop sau telefon, stick-uri USB, încărcătoare portabile,etc.

Bărbatul de carieră

Acestui tip de bărbat îi place să fie cel mai bun în tot ceea ce face, implicându-se pe deplin în viață profesională. Din acest motiv, deseori va if tentat să rămână la birou chiar după încheierea programului de lucru. Cadourile pe care, cu siguranță, le-ar aprecia se află în sfera preocupărilor profesionale, iar accesoriile pentru birou vor fi cu siguranță apreciate. Un stilou fin, un set pentru birou, un ceas de perete, sunt cadouri perfecte pentru un astfel de workaholic.

Bărbatul amator de distracții

Este genul de bărbat mereu sufletul petrecerilor?Atunci cu siguranță este pasionat de băuturi fine, se pricepe la vinuri și țigări. Poți să oferi cadouri din această sfera de interes și anume o casetă cu vinuri scumpe de colecție, trabucuri cubaneze, o brichetă elegantă sau un desfacator de sticle original.

Bărbatul amator de călătorii

Acest gen de bărbat stă rar pe acasă și nu pierde nici un prilej de a călători în cele mai interesante destinațîi posibile. Este ușor să îi faci un cadou pe plac. Poți alege bilete de avion, seturi de voiaj, rucsace sau genți. Dacă iubește muntele sau marea, poate merge cu cortul și are nevoie de o serie de unelte și dispozitive pentru camping, deci posibilitățile sunt aproape nelimitate.

Domenii: Lifestyle

login promotion

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →