Idei de cadouri pentru femeile din mediul business

Publicat pe 11 Mai 2020
Sunt ocazii în care ai vrea să demonstrezi că ai inspirație, că ai resurse creative și când vine vorba de a alege un cadou potrivit pentru femeile care activează în mediul business.

E o misiune ușor dificilă, dar nu imposibilă. Avem pentru tine câteva idei de cadouri pentru femei.

 

Decorațiune de birou

Este cunoscut faptul că femeile vor să aibă la birou un mediu ambiental plăcut, să se simtă bine, relaxate și inspirate. Există decorațiuni de birou care sunt atât decorative, cât și funcționale, reușind să sporească gradul de relaxare. Ca să alegi un astfel de cadou, ar trebui să ai idee deja cum arată biroul persoanei, astfel încât să nu îi oferi un obiect asemănător sau un obiect care face notă discordantă cu decorul. O ramă foto este, aproape întotdeauna, un cadou potrivit, pentru că sărbătorita o va personaliza după placul ei, cu poza preferată. 

 

Pernă decorativă cu design prietenos

Poți să optezi, evident, și pentru obiecte care o să își găsească întrebuințare în afara mediului de lucru. O pernă decorativă cu design prietenos este o opțiune ideală, mai ales dacă femeia de afaceri în cauză are și copii. Va fi un cadou apreciat. 

 

Geantă premium

Toate femeile sunt pasionate de genți, așadar să ai garanția că acesta este cu adevărat un cadou inspirat. Însă, pentru că gusturile femeilor din mediul business sunt mai rafinate, trebuie să acorzi atenție specială modelului ales. O geantă clasică de la un brand de lux impresionează și se potrivește cu ținutele business. 

 

Pix cu reportofon

Ai crede că acest cadou este potrivit pentru femeile care lucrează ca detectivi sau ca jurnaliști, dar un pix cu reportofon poate fi extrem de util persoanelor ocupate, care vor să-și înregistreze ideile în timp ce lucrează. În plus, dimensiunile discrete fac acest pix extrem de ușor de manevrat și transportat, fie în geantă, fie în buzunarul cămășii ori sacoului. 

  

Suport de telefon pentru mașină

Femeile din mediul business au, de cele mai multe ori, un ritm alert, iar pauzele nu sunt tocmai ceva frecvent în programul lor. Atunci când conduc sunt nevoite să preia apeluri în interes de job, iar un suport de telefon pentru mașină le ajută foarte mult. Pe lângă faptul că pot să comunice mai ușor, se pot lăsa și ghidate de GPS.

 

 Ceas cu alarmă silențioasă

Programul încărcat, plin de notificări, acest aspect îl au de înfruntat zi de zi femeile din această categorie. Ceasul cu alarmă silențioasă poate fi instrumentul cel mai potrivit care să le anuțe, atunci când sunt într-o ședință, că urmează un alt meeting important sau că au de trimis un mail urgent, fără să îi deranjeze pe ceilalți participanți. În plus, acesta poate fi folosit ca un ceas normal, iar led-ul poziționat în spatele display-ului garantează vizibilitate în întuneric.

 

Planificator

E nevoie de multă organizare ca să reușești să duci toate sarcinile la îndeplinire, fără să depășești deadline-ul. Un planificator este un cadou pe care femeile cu viața activă, cu un ritm alert, în al căror program sunt incluse diverse activități, întâlniri, îl vor aprecia. În acest mod își vor putea organiza timpul mai eficient.

 

Găsești cadouri potrivite pentru toate tipologiile, dar nu uita că un cadou inspirat este cel care aduce bucurie și atunci când este primit, dar mai ales atunci când este utilizat!

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!