Idei deosebite pentru decorațiunile de Paște

Publicat pe 24 Iunie 2021
Sărbătoarea Paștelui aduce cu ea momente frumoase petrecute în familie, în jurul mesei cu bucate, dar și pregătiri intense pentru a avea parte de o atmosferă festivă, așa cum se cuvine. Pe lângă cozonaci, drob și ouă roșii, spiritul acestei perioade este dat și de felul în care alegi să-ți decorezi locuința sau grădina. Printre ideile deosebite de decorațiuni de Paște se pot regăsi orice obiect menit să inspire ideea de sărbătoare, cum ar fi coșulețe speciale în care să așezi ouăle colorate, flori naturale, aranjamente de pus pe masa festivă, lumânări în diverse forme și chiar șervețele cu iepurași. Regula principală este să nu exagerezi cu decorațiunile. Alege nuanțe pastelate și pornind de la ele, alege obiecte de decor și locul unde urmează să le așezi.

Dacă nu te pricepi să confecționezi coșulețe sau lumânări în coadă de ou, nicio problemă, înfrumusețează-ți casa cu decorațiuni de Paște de pe giftforyou.ro. Iată câteva idei deosebite pentru obiectele decorative de sărbătoare:

Suport de tacâmuri pentru masa de Paște

Masa de Paște va fi plină de bunătăți, de la ouă roșii, drob, friptură de miel, cozonaci și pască. Pe lângă toate aceste merinde, realizează un decor inspirat din sărbătoarea pascală. Alege o față de masă simplă și decoreaz-o cu suporturi de tacâmuri în forme de iepurași. În mod sigur vor contribui și mai mult la starea bună de spirit a familiei, mai ales dacă în casă există și copii. Un alt detaliu la care poți recurge pentru masa de sărbătoare este șervețelul festiv, pus pe farfurie alături de o crenguță de salcie.

Decorează natural coșul pentru ouă roșii

Ouăle sunt vedetele sărbătorii de Paște, așa că fiecare gospodină le vopsește roșii sau în diverse culori în Joia Mare. Ei bine, din tabloul decorațiunilor de Paște nu poate lipsi coșul în care să le așezi. Pentru un plus de culoare, adaugă iarbă naturală și câteva flori de sezon, liliac, magnolie sau lăcrămioare. Dacă totuși vrei să te bucuri timp mai îndelungat de coșul cu ouă, optează pentru fire de iarbă artificială.

Pictează o parte din ouă

Cea mai simplă metodă pentru a decora ouăle de Paște este să le înroșești sau să le colorezi în nuanțele preferate cu ajutorul vopselelor din comerț. Nimic greșit, ele vor arăta foarte frumos dacă după colorare vei folosi un șervețel îmbibat în ulei, pentru a le lustrui. Însă, pe lângă cele clasice, din categoria decorațiunilor deosebite, fac parte și ouăle pictate. Folosește acuarele speciale pe care le găsești în magazine sau pe internet și fă din această activitate una utilă și distractivă în același timp. Poate nu-ți vor ieși de revistă, însă în mod sigur tu și familia, mai ales dacă ai copii, vă veți distra pe cinste. Tot în comerț se găsesc și tot felul de accesorii de decorat ouăle de Paște, cum ar fi abțibildurile. Pune-ți la încercare creativitatea și imaginația și în mod sigur vei obține adevărate opere de artă la tine acasă.

Include florile de sezon în decorațiunile tale

Florile de primăvară sunt perfecte de inclus în decorațiunile de Paște, mai ales că sunt extrem de variate și într-o coloristică numeroasă. Folosește liliac, lalele, narcise sau lăcrămioare și așează-le într-un borcan sau într-o vază, pe care o vei pune mai apoi într-un bol mai mare de sticlă transparentă. Ideea este să adaugi între vază și vasul de sticlă iarbă verde de jur împrejur. Combinația din verdele ierbii și culorile florilor va arăta perfect în casa ta, de Paște.

Iar dacă stai la curte și ai la dispoziție o grădină întreagă cu verdeață, pe lângă decorațiunile de Paște, organizează și activități specifice de sărbătoare, cum ar fi o vânătoare de ouă cu cei mici sau, de ce nu, cu cei mari.


Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!