Iei masa de prânz la birou? Iată câteva recomandări!

Publicat pe 24 Octombrie 2019
Chiar dacă micul dejun ar trebui să fie cea mai importantă masă din zi, foarte mulți dintre noi aleg să sară peste acesta și transformă prânzul în masa lor e bază.

Munca la birou poate fi foarte solicitantă, iar de cele mai multe ori timpul nu ne permite să mergem în pauza de masă pentru a lua prânzul în oraș, iar pentru mulți poate fi un lucru destul de costisitor.

Însă, de-a lungul timpului oamenii au fost foarte inventivi în ceea ce privește masa de prânz la birou, iar noi ți-am pregătit câteva idei, în cazul în care este un lucru care îți dă bătăi de cap.

Comandă prânzul la birou

Există numeroase aplicații ce îți pot aduce la birou orice fel de mâncare îți dorești, însă ai grijă ca asta să nu devină obișnuință. Mâncarea chinezească este ideală pentru masa de prânz, iar vestea bună este că poți comanda chinezească oriunde în București, indiferent de zona în care lucrezi. Poți alege miercurea ca zi pentru răsfățul la birou, iar pe foodpanda.ro sigur vei găsi și un mic desert pe măsură.

O salată

Salata nu mai este de foarte mult timp un mix de legume care să fie doar parte componentă a unei mese, ci aceasta poate înlocui cu succes prânzul. Poți alege o salată cu ton, carne de vită sau pui, pe care să o combini cu legume verzi, brânzeturi, fructe confiate și alune. De asemenea, salata cu quinoa și un sos pe măsură îți poate asigura energia pentru restul zilei. Găsește combinațiile pe gustul tău și alege să mănânci sănătos la masa de prânz, chiar dacă ești la birou.

Supă cremă

Supa cremă poate fi ușor de consumat la birou, iar dacă ai acces la un cuptor cu microunde, lucrurile stau și mai bine. O poți prepara chiar de acasă și vei avea parte de un prânz delicios și sănătos.

Orez cu legume

Orezul cu legume poate fi consumat chiar și rece, motiv pentru care îl face prânzul ideal pentru o zi la birou. Nu îți mai dă bătăi de cap și îl poți consuma cu un piept de pui făcut pe grill sau tăiat în bucățele și amestecat cu orezul.

Cartofi dulci cu mac la cuptor cu brânză

Cartofii dulci cu mac la cuptor se îmbină foarte bine cu brânza de capră, dar pot fi consumați cu orice tip de brânză. De cele mai multe ori se consumă reci și pot asigura energia pentru întreaga zi.

Ton cu porumb

Combinația de ton cu porumb este una sățioasă, chiar dacă poate părea prea puțin pentru masa de prânz. Mai poți adăuga o salată de castraveți sau salată verde, pentru un plus de aromă. Este un preparat rece, iar conserva de ton vine gata preparată și nu are nevoie de gătire.

Fie că ești adeptul unui stil de viață sănătos sau ai întotdeauna tendința de a amesteca preparatele în cel mai bizar mod, prânzul la birou îți poate da cele mai mari bătăi de cap, iar la un moment dat nu vei mai avea idei și s-ar putea să apelezi la produsele de patiserie pentru a-ți stinge foamea.

Pregătește-ți chiar tu mâncarea de acasă sau apelează la un site care livrează mâncare și în care ai încredere. Poți mânca alimente sănătoase și la birou, chiar dacă nu au posibilitatea să le prepari chiar tu. Preparatele simple, care se mănâncă reci, dar care îți pot asigura necesarul de nutrienți zilnici se pot găsi chiar la tine în bucătărie.

Alege unul dintre preparatele de mai sus și mai gândește-te la ce îți place. În acest fel îți vei putea face viața la birou mai ușoară.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →