IgienaServ.ro - Am invatat ca orice procedeu de curatat cos fum inlatura realmente riscurile asociate incendiilor sau contamiari

Publicat pe 10 Ianuarie 2017
Focul este simbolul familiei care cauta sa isi asigure confortul si caldura in cadrul caselor.

Din acest motiv, serviciul de curatat cos fum este o masura foarte importanta pentru a asigura buna functionare a echipamentelor din cadrul casei sau locuintei dvs.

 Inca din cele mai vechi timpuri, omul a folosit focul pentru iluminat, incalzirea, pregatirea mancarii, ca sistem de protectie impotriva animalelor salbatice si pentru prelucrarea metalelor. In prezent, focul si-a extins domeniul de utilizare si este o parte inerenta si esentiala in casele oamenilor fiind un element important pentru numeroase echipamente: cuptoare sau seminee.

Serviciu profesional pentru orice echipament ce necesita a fi curatat cos fum

In timpul arderii, se formeaza rasini ce se depun pe peretii canalelor de evacuare a fumului si se formeaza un strat semnificativ ce ingusteaza peretii cosurilor de fum limitand accesul fumului in exterior. Prin urmare, apare riscul de contaminare a conditiilor de mediu din interiorul incaperii si, astfel, dispozitivul de incalzire este afectat.

IGIENA SERV – Profesionisti cu experienta

Echipa companiei IGIENA SERV ce faciliteaza serviciul de curatat cos fum au experienta necesara (atestata de certificate, in conformitate cu legislatia in vigoare) si utilizeaza tehnologii moderne integrate in echipamente profesionale. Chiar si atunci cand cosurile de fum nu sunt utilizate periodic sau in mod recurent, curatarea acestora este necesara deoarece acumularea straturilor de rasini din cauza procesului de ardere (si, mai ales, a produselor utilizate in timpul arderilor). Daca alegeti sa nu optati pentru serviciul de curatat cos fum va trebui sa luati serios in considerare posibilitatea de a tulbura semnificativ atmosfera din camera in care exista un echipament de incalzire. In plus, nu evitati sa va asumati responsabilitatea pentru aceste echipamente, in conformitate cu standardele de siguranta impotriva incendiilor.

Principalele avantaje pentru care cosul de fum trebuie curatat

Curatarea cosului de fum poate fi facuta si cu fortele proprii insa cel mai bine este de apelati la specialisti in acest domeniu. Preturile companiei noastre IGIENA SERV sunt cele mai avantaloase de pe piata, iar rezultatele sunt incredibile, fapt atestat de numerosi clienti ce apeleaza periodic la serviciile companiei.

 Principalele motive pentru care un cos de fum trebuie neaparat sa fie curatat sunt:

Securitatea - Depunerile de pe peretii cosului se pot aprinde sub influent temperaturilor ridicate si pot provoca incedii. Este inaccetabil ca structura canalului de fum sa se ingusteze. Acest lucru poate duce la contaminarea aerului din incapere cu fum sau la intoxicarea persoanelor din interior cu monoxid de carbon. Numai un specialist profesional stie cum sa restabileasca tractiunea buna a aerului prin cos;

Economii investite in sanatate - Daca sistemul dvs. de incalzire nu functioneaza corespunzator, riscati sa platiti sume mult mai mari de bani fara a beneficia de capacitatea maxima a acestor echipamente.

IgienaServ.ro – Am curatat cos fum pentru o un aer curat in interiorul locuintei dvs.

Compania Igiena Serv va pune la dispozitie o intreaga gama foarte variata de servicii dedicate igienei si protejarii spatiului dvs. de locuit. Fiecare serviciu in parte este realizat de o echipa specializata cu experienta. Pentru a beneficia de servicii complete de curatare si reparare cosuri de fum, apelati cu incredere la numarul de telefon:

0722 672 774 sau accesati site-ul companiei IGIENA SERV: www.igienaserv.ro


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →