IgienaServ.ro – Ambient placut in cafenele si restaurante prin servicii profesionale de curtare hote

Publicat pe 11 Mai 2017
Proprietarii de cafenele si restaurante care doresc sa le ofere clientilor un ambinet placut apeleaza la serviciile firmelor de curatare hote. Intretinerea hotelor este un procedeu care trebuie realizat periodic.

 Igiena Serv este o companie care ofera servicii specializate pentru curatare hote la preturi avantajoase. Profesionistii firmei intretin instalatiile folosite la aeristul interioarelor, atat pentru hote cat si pentru tubulaturi.

Fie ca este vorba de interioarele localurilor publice, de tipul cafenele sau restaurante, fie ca este vorba de interioarele spatiilor de locuit, de buna functionare a hotei depinde ambientul tuturor interioarelor.

Beneficiati de cele mai performante servicii – Apelati la IgienaServ.ro

Avantajele pe care le ofera echipa de profesionisti a companiei Igiena Serv prin serviciile de curatare hote precum reducerea riscului de producere a incendiilor, indepartarea miorsurilor neplacute si cresterea duratei de viata a acestui tip de instalatii.

Toate aceste beneficii au ca efect cresterea gradului de siguranta si, totodata, crearea unui mediu ambiental placut in bucatarie sau saloanele cafenelelor, restaurantelor sau altor localuri de alimentatie publica.

Costurile pe care le presupune serviciul de curatare hote oferit de Igiena Serv sunt oportune cu disponibilitatea financiara a tuturor clientilor. In functie de echipamentul pe care trebuie sa-l curate, echipa IgienaServ.ro fixeaza procedurile de curatare hote in functie de urmatoarele aspecte:

Designul tehnic al hotei;

Gradul de imbibare cu grasimi a instalatiei;

Accesul la anumite componte tehnice speciale;

Timpul petrecut pentru realizarea lucrarilor de intretinere;

Gradul de uzura al echipamentelor si instalatiilor din interiorul hotelor;

Accesul catre zona unde hotele sunt amplasate in bucatarii sau localurile publice

Foarte important de stiut este faptul ca metodele de curatare hote sunt diferite de la un model la altul si de la un grad de utilizare al instaltiei la altul. Astfel, hotele utilizate in timp indelungat sunt mai dificil de curatat din cauza stratului de grasimi depuse pe filtrele de purificare a aerului, prin comparatie cu cele mai putin utilizate, care se curata mult mai usor, datorita gradului scazut de uzura tehnica.

Specialistii Igiena Serv sunt dotati cu toate echipamentele necesare cu ajutorul carora duc la indeplinire, intr-un mod eficient si responsabil, intreg procesul de curatare a hotelor.

Igiena Serv ofera servicii de calitate in domeniul intretinerii hotelor din anul 1999

Compania Igiena Serv exista pe piata serviciilor din Romania de intretinere si curatenie a hotelor din anul 1999. In portofoliul de activitate, firma presteaza si alte tipuri de servicii precum: aplinism utilitar, curatare generala, colectare de deseuri, curatarea cosurilor de fum si a instalatiilor de ventilatie, dezinfectie si deratizare, protectie impotriva incendiilor prin servicii de ignifugare.

In functie de necesitati, firma Iginea Serv sta la dispozitia persoanelor care vor sa apeleze la serviciile companiei cu informatii detaliate referitoare la domeniile de activitate pe care le desfasoara.

Accesati website-ul www.igienaserv.ro

De asemenea, echipa de profesionisti specializati in curatenie este disponibila si la numarul de telefon : 0722 672 774 sau prin intermediul numarului de urgenta (program de lucru: NON-STOP!): 021 9876 

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →