Ignifugare.eu - Previne incendiile prin montarea detectoarelor cu sezori de fum

Publicat pe 3 August 2017
Indiferent de locatie sau ambinent, protectia impotriva incendiilor este prioritara.

Descopera chiar acum cele mai importante servicii de montare pentru detectoare cu senzori de fum recomandate de toti cei care considera ca siguranta vietii este intotdeauna prioritara.

Tehnicienii care monteaza aceste echipamente confera garantie totala in privinta eficientei instalatiilor.Efectele incendiilor sunt devastatoare. Dincolo de pierderile de vieti omenesti, flacarile produs si pagume materiale insemnate.

Prevenirea acestor accidente este o prioritate pentru protectia personala a vietii si bunurilor. Chiar daca autoritatile detin un plan eficient privind apararea civila impotriva incendiilor, putem sa prevenim singuri astfel de evenimente tragice.

Ce principii de functionare si tehnologii sunt incluse in aceste detectoare?

Principiul de functionare al detectoarelor cu senzori de fum disponibili pe website-ul Ignifugare.ro este simplu. Dotat cu un echipament tehnic sensibil la fumul emanat in urma procesului de ardere, senzorul de fum transimite un semnal catre sistemul de alarmare vizuala sau optica al instalatiei de echipamentului antiincendiu al unei locuinte.

Astfel, proprietarii spatiului afectat de incendiu sunt alertati imediat cu privire la existenta focului, inainte ca flacarile sa se exstinda si sa produca pagube semnificative.

Detectoarele cu senzori de fum se monteaza in orice spatiu indiferent daca vorbim despre resedinte rezidentiale, obiective de interes istoric, imobile proprietate personala, restaurante, cafenele sau institutii publice.

Aceste echipamente se monteaza simplu:

Identificarea zonei unde trebuie amplasate detectoarele cu senzori de fum;

Echipamentele sunt prinse in peretii spatiului cu ajutorul unor suruburi;

Punerea in functiune a dispozitivelor cu ajutorul unor baterii sau montarea la o retea de electricitate.

In timpul montajului este foarte important ca aceste echipamente sa nu fie asezate in apropierea surselor de caldura pentru a evita riscul emiterii de alarme false, ca de exemplu langa hotele din bucatarie sau in spatiile unde exista emanatii de gaze.

Chiar daca producatorii de echipamente cu senzori de fum realizeaza produse care pot face diferenta dintre fumul provenit in urma arderi si alte tipuri de noxe, este important sa cereti sfatul unui special.

Acesta evalueaza spatiul unde urmeaza sa fie amplasate echipamentele si identifica zona corespunzatoare pentru montare. Specialistii Ignifugare.ro detin toate atestatele si calificarile profesionale necesare pentru montarea corespunzatoarea a tuturor tipurilor de detectoare de fum.

Ignifugare.ro iti protejeaza bunurile impotriva incendiilor

Ingnifugare.ro asigura o gama variara de servicii in domeniul protectiei impotriva incendiilor. Specialistii in ignifugare monteaza detectoare cu senzori de fum, trape de fum, asigura verificarea stingatoarelor antiincendiu, monteaza usi si pereti antifoc, ecrane de protectie antiincendiu, asigura protectia la foc a spatiilor de trecere, servicii de sercuritate la incendii si evaluarea riscurilor la incendii.

Date de contact

Serviciile asigurate de specialistii acestei firme pot fi accesate aici:

ignifugare.eu

Sau prin intermediul adresei de e-mail:

office@ignifugare.eu

Pentru a beneficia de cele mai bune solutii din partea departamentului de consultanta, suna la numarul de telefon:

0722 672 744

Beneficiaza chiar acum de un pachet complet de servicii si produse, in care sunt incluse evaluari de risc incendiu si numeroase alte activitati profesionale menite sa determine parametrii reali dedicat sigurantei impotriva incendiilor.

Domenii: Energie

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!