IGNIROM isi lanseaza primul produs pe piata. Solutia pentru ignifugarea lemnului COMBAT TOTAL PROTECT

Publicat pe 18 Decembrie 2018
IGNIROM SRL Buzau, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata ignifugarii materialelor combustibile din Romania, anunta lansarea primului produs al companiei – Solutia pentru ignifugare Combat Total Protect. Anuntul vine din partea directorului general Ing. Bordei Lucian.

“Dupa aproape 3 ani de activitate pe piata, cu experienta a peste 80.000 de metri patrati de material lemnos tratat cu diferite solutii comercializate pe piata, am decis sa lansam propria solutie ignifuga, care sa indeplineasca cateva cerinte obligatorii, pentru ca lucrarile de ignifugare sa fie cat mai rapide, sa nu necesite costuri nejustificate si sa ofere beneficiarilor garantia unei lucrari de durata, cu o eficacitate demonstrata. Astfel am obtinut agrementarile si avizele legale pentru solutia Combat Total Protect.”

Solutia ignifuga produsa de IGNIROM Buzau are un consum de numai 250-300 grame pentru un metru patrat, nu modifica semnificativ aspectul natural al lemnului si se livreaza pregatita pentru aplicare, nefiind nevoie de combinarea mai multor substante. Detalii despre serviciile si produsele IGNIROM Buzau le puteti gasi la www.ignirom.ro sau www.combat-ignifug.ro

Ignifugarea materialelor combustibile? Ce inseamna?

Procedeul de ignifugare reprezinta aplicarea unei substante inhibitoare de flacara ( solutie ignifuga ) pe suprafata materialelor lemnoase, cu scopul de a ingreuna aprinderea si propagarea flacarilor.

Unde se preteaza ignifugarea?

Lucrarile de ignifugare se efectueaza la toate cladirile care au in structura lemn sau produse derivate.

Ignifugarea este o masura obligatorie?

Da, ignifugarea materialelor combustibile este obligatorie!!

De verificat:

- Legea 307/2006;

- Legea 212/1997;

- OG 114/2000;

- NORMA TEHNICA C58-96 – privind ignifugarea materialelor combustibile;

- SR 652/2009 – Determinarea eficacitatii ignifugarii;

- Reglementare Tehnica “ Specificatie tehnica privind protectia elementelor de constructii din lemn impotriva agentilor agresivi. Cerinte, criterii de performanta si masuri de prevenire si combatere – INDICATIV ST 049-2014, aprobata prin Ordinul ministrului dezvoltarii regionale si administratiei publice nr. 713 din 3 aprilie 2015.

Aplicarea tratamentului trebuie efectuat de personal specializat?

DA. Aplicarea tratamentului de ignifugare trebuie aplicat de catre personal calificat si autorizat de catre CENTRUL NATIONAL PENTRU SECURITATE LA INCENDIU SI PROTECTIE CIVILA.

Domenii: Afaceri, Constructii

IGNIROM SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →