IMPACT Developer & Contractor – premiul “Dezvoltatorul anului” la Romanian Property Awards

Publicat pe 14 Iunie 2022
IMPACT Developer & Contractor a primit premiul “Dezvoltatorul anului” în cadrul galei Romanian Property Awards, desfășurată la Snagov în data de 09 iunie 2022.

Premiul vine ca o recunoaștere importantă având în vedere că anul 2021 a reprezentat pentru IMPACT un an cu multe provocări, dar și cu multe reușite si obiective atinse, un an în care compania a continuat extinderea la nivel național și în care a pregătit terenul pentru activitatea din următoarii ani.

IMPACT este compania cu cea mai bogată experiență pe piața imobiliară din România, fiind primul dezvoltator imobiliar înființat, iar primirea după mai bine de 30 de ani de activitate a premiului “Dezvoltatorul anului”, în cadrul Romanian Property Awards, reprezintă o validare importantă a statutului de leader și de companie inovatoare în domeniul real-estate.

 

Domenii: Imobiliare

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!