Importanța unui aspect impecabil la birou. 3 recomandări pentru o ținută adecvată

Publicat pe 14 Septembrie 2022
Felul în care te prezinți zilnic la birou reprezintă un aspect important, care te poate face remarcat în rândul colegilor, dar mai ales al colaboratorilor și partenerilor de afaceri. O ținută îngrijită și atentă este un atu în ceea ce privește stima de sine, atât în fața ta cât și a celor cu care interacționezi.

O ținută office, dar și câteva accesorii atent alese sau un parfum discret sunt adevărate cărți de vizită, care îți pun în evidență personalitatea și îți accentuează profesionalismul.

Iată câteva recomandări de care să ții cont pentru a te bucura de un look impecabil la birou.

Poartă un parfum discret

Indiferent de cât de mult îndrăgești parfumurile și aromele bogate sau opulente, atunci când îți pregătești ținuta office este bine să te limitezi la unele cu note discrete, recomandate pentru zi. În acest fel îți vei asigura o prezență impecabilă, adecvată mediului de business în care activezi.

Este de preferat să folosești zilnic produsele de îngrijire personală potrivite pentru tine, precum cele din gama Gerovital Men în cazul bărbaților. Un look îngrijit și pedant este esențial pentru ca activitatea ta de la birou să se desfășoare sub cele mai bune auspicii din punct de vedere profesional.

Mizează pe piese vestimentare cu aspect clasic

Stilul vestimentar potrivit pentru birou, atât pentru femei cât și pentru bărbați, a cunoscut în ultimul timp o diversificare destul de mare, iar astfel permite o oarecare lejeritate în abordare.

Chiar dacă te poți juca azi cu mai multe tipuri de ținute, culori și texturi ale pieselor vestimentare, este important să ai în vedere cerințele impuse de fiecare loc de muncă în parte și să păstrezi un look mai reținut acolo unde este cazul.

Poți alege să porți diverse piese ușoare din bumbac, tweed sau chiar denim, pe care să le accesorizezi atent, și cu care compune cu ușurință un outfit de tip smart-casual în orice moment. Limitează-te însă, în general, la o gamă mai restrânsă de culori, precum nuanțele naturale de alb, crem, gri, maro, dar și diverse tonuri de albastru sau verde pentru sacouri.

Acordă atenție accesoriilor

Există anumite accesorii care pot fi folosite oricând la birou, deoarece ele conferă în orice moment o notă de rafinament purtătorului. În plus, astfel de elemente unicat sunt obiecte ce au atât un rol estetic ridicat, cât și unul practic la fel de important.

De exemplu, un obiect ce conferă distincție unei ținute business sau office este ceasul elegant de mână. Indiferent dacă preferi modele clasice sau te orientezi spre ultimele tipuri de ceasuri inteligente, este bine să alegi unul în linii simple și într-un stil minimalist, deloc epatant. Astfel, el se va integra discret în ansamblul ținutei tale și îți va completa look-ul într-un mod rafinat.

Stilul vestimentar pe care îl abordezi la birou reprezintă un plus important pe care poți să mizezi în mediul în care activezi. Alege acele piese vestimentare, accesorii și parfumuri care te pot pune în cea mai bună lumină posibilă, astfel încât să faci o impresie pozitivă încă din prima clipă în fața celor cu care interacționezi.

Imaginea pe care o transmiți îți poate fi, astfel, cel mai bun aliat la întâlnirile profesionale sau de business la care participi zi de zi.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!