Importanta optimizarii SEO

Publicat pe 28 Martie 2019
Daca esti proprietarul unui site care se afla in topul motoarelor de cautare, atunci probabil stii de ce ai nevoie de optimizare SEO. La urma urmei, cel mai probabil ai ajuns acolo prin promovare SEO.

Daca esti proprietarul unui site care se afla in topul motoarelor de cautare, atunci probabil stii de ce ai nevoie de optimizare SEO. La urma urmei, cel mai probabil ai ajuns acolo prin promovare SEO. Cei care incearca in prezent sa aleaga modalitatea cea mai profitabila si de inalta calitate de a-si promova resursa web, ar trebui sa solicite optimizare SEO la o agentie SEO.

De ce ai nevoie de optimizare SEO pentru promovarea site-ului

Deci, ai creat un site, l-ai publicat si ai inceput sa promovezi. De ce trebuie sa faci optimizare SEO? Raspunsul este, ca resursa ta sa apara pe web in topul motoarelor de cautare. Poti spune personal despre compania ta, insa iti va fi destul de greu, si in acest caz, ai nevoie de intermediul retelelor sociale. O alta optiune este publicitatea (la televizor sau contextual). Prima optiune este prea lenta si neproductiva, iar optiunea cu publicitatea este destul de scumpa din punct de vedere financiar.

Cea mai bun dintre toate, este optimizarea SEO pentru promovarea in motoarele de cautare. Astfel, vizitatorii vor veni la resursa ta web cu ajutorul motorului de cautare. De ce ai nevoie de promovarea site-ului in rezultatele cautarii? In acest caz, utilizatorii vin la tine in mod constient, deoarece introduc in prealabil interogarea care ii intereseaza. Trebuie doar sa te asiguri ca orice pagina a site-ului corespunde acestei solicitari. Cu alte cuvinte, site-ul tau trebuie optimizat prin SEO. Daca esti, de exemplu, la pagina 28 in rezultatele cautarii, nimeni nu te va gasi vreodata.

Ce este optimizarea SEO a site-ului

Optimizarea SEO se face pentru a aduce site-ul tau intr-o stare care va corespunde gradului maxim de incredere in motoarele de cautare. Numai in acest caz este posibil sa speri ca, in urma clasamentului, vei fi in TOP.

Acolo veti gasi vizitatorii tinta, care in final pot deveni cumparatori (daca site-ul este creat pentru a vinde ceva). Astfel, este posibil sa se stabileasca o crestere constanta a fluxului de vizitatori, ceea ce va avea, la randul sau, un efect pozitiv asupra cresterii profiturilor din vanzarile de bunuri si servicii oferite de tine.

Prin urmare, trebuie sa contactezi specialistii care stiu de ce este nevoie de optimizare SEO si de ce ar trebui sa promoveze site-ul si, mai important, sa stie cum sa o faca. Singura optiune de a stapani teoria acestei metode de promovare, este de a apela la o echipa de profesionisti care vor reusi sa promoveze site-ul in TOP-ul rezultatelor cautarii.

De ce ai nevoie de optimizare SEO daca esti deja in TOP

Poate ca esti deja pe prima pagina a motoarelor de cautare. De ce ai nevoie de optimizare SEO pentru promovarea site-ului pentru mai multe interogari de cautare decat ai deja? Trebuie amintit ca algoritmii de clasare a rezultatelor cautarii se schimba in mod constant. In plus, concurentii stau, de asemenea, degeaba. Aceasta inseamna ca, daca nu acorzi suficienta atentie optimizarii site-ului (tinand cont de schimbarile constante din acest domeniu), poti sa cazi foarte usor din pozitia de lider. Si, pentru a ajunge acolo din nou nu va fi foarte usor.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!