Importanta unei diete sanatoase in sport

Publicat pe 17 Februarie 2020
Cu toții avem cel puțin un prieten sau o prietenă, care ne spune de câte ori ne întâlnim sau povestim, că a fost sau merge “la sală”. Din păcate, de multe ori, rezultatele nu prea se văd cu ochiul liber. Și nu vorbesc aici despre mușchi de culturist profesionist sau de fitness-istă gata să intre în competiție. Dar măcar, așa, un pic de imagine, nu?

Știți voi la ce mă refer- un pic de tonus, o talie mai zveltă, umeri mai lați... Ca orice om, care face mișcare. Cauzele sunt ușor de identificat. Nu trebuie să fii om de știință ca

să-ți dai seama că “mersul la sală” nu e sufficient. Mai trebuie să și faci ceva acolo. Și nu mă refer la selfie-uri pentru Insta sau FB.

Problema a fost deja rezolvată pentru 99,99% dintre noi. Să fim cinstiți, o știți și voi la fel de bine, totul se rezumă la doi factori: lenea și dieta deficitară, în funcție de pofte sau pur și simplu fără noimă. Dacă vrei să schimbi ceva, să-ți construiești un corp sănătos și un psihic pe măsură, trebuie să iei taurul de coarne. La sală nu “mergi”, ci te antrenezi, iar înainte și după sport trebuie să te hrănești corespunzător, ca să nu rămâi mereu o “pufoșenie”.

Rețete și diete găsești cu duiumul pe net. Unele au legătură cu realitatea, altele... mai puțin. În principiu, toate spun același lucru: dacă vrei să te simți bine când te uiți în oglindă, trebuie să renunți la prăjituri, dulciuri, ciocolată, chipsuri, băuturi carbogazoase etc, să consumi mai multe proteine, cât de multe legume și cât mai puțini carbohidrați.

Doar că lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Fiecare om are un metabolism unic, care poate fi mai aproape sau mai departe de medie. Carbohidrații și zaharurile au rolul lor. Sunt un aport de energie, imediată sau pe termen lung, pentru ca organismul să poată depune efort. Ca să faci sală, ai nevoie și de carbohidrați. În ce cantitate și de ce fel, îți spunem noi. Pentru că la noi, la FUTURE TRAINING (sala de fitness Sibiu ), beneficiezi de o dietă personalizată, care ține cont de particularitățile tale, de nevoile organismului tău, care, repet, e unic.

Ca să știm de unde să începem, trebuie să știm unde vrei să ajungi. Tu ești sigur că știi? Noi te ajutăm să-ți fixezi țeluri realiste, în intervale de timp potrivite pentru ceea ce

ți-ai propus. Fitness-ul înseamnă disciplină și voință, dar poate fi ceva plăcut și pentru cei care nu fac din sport un scop în viață. Și asta începând de la mâncare.

Alcătuim, împreună, combinații alimentare gustoase și sănătoase, care să te ajute nu doar să ajungi la forma pe care ți-o dorești, ci și să o menții pe termen lung. Fără constrângerile unui sportiv olimpic, ci doar cu atenție la cantitate și calitate. Noi îți stăm la dispoziție cu prietenie, cunoștințe de specialitate și entuziasm. La FUTURE TRAINING îți construiești viitorul.

Restul depinde de tine.

Domenii: Lifestyle

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Brandion este o agentie de branding, marketing si design. In gama de servicii oferite de Brandion se numara: Digital marketing (SEO, SEM, PPC, Influencer Marketing),  Branding de produs...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →