Importante dar neglijate: de ce sa acordam atentie la ce furtune dus cumparam

Publicat pe 27 Mai 2019
Un furtun de dus conecteaza bateria la capul de dus montat pe bara sau amplasat in suport. Pe piata gasim furtune dus de lungimi diverse (1 m, 1.5 m, 2 m) din materiale ca PVC sau metal, si realizate din straturi multiple pentru o calitate superioara data de etainseitate si rezistenta.

Desi furtunele de dus nu par pentru unii elemente importante, acestea contribuie la performanta intregii bai. Degeaba am investit intr-un capat de dus sau intr-o baterie de calitate, daca furtunului lasa de dorit. Din acest motiv, daca nu achizitionam o baterie sau un capat la pachet cu un furtun si suntem nevoiti sa il cumparam separat, este util sa stim cateva lucruri.

Dusurile trebuie sa se traduca in relaxare si eficienta!

Pentru a profita din plin de acest moment, instalatia sanitara trebuie sa fie functionala, rentabila si practica.

Furtunul este un element de legatura, directionand apa la capatul dusului. Acesta este un element important care trebuie ales cu grija, orientandu-ne mereu spre un produs de calitate, care la un furtun de dus inseamna etanseitate si rezistenta in timp.

Furtun de dus metalic

Cel mai intalnit tip de furtun de dus este cel din inox. Adesea intr-o forma de spirala, furtunul de acest tip rezista foarte bine la rasucire si intindere. Durata sa de viata este de cativa ani, insa mentinerea corespunzatoare a acestuia are un cuvant puternic de spus. In functie de mediu, se poate zgaria, iar curatarea poate avea si ea un impact pentru cat de mult rezista un astfel de furtun.

Investitia intr-un furtun de dus de lux ofera cumparatorilor posibilitatea de a-l cumpara la pachet cu o baterie. Totusi, uneori dorim un simplu furtun, si de aceea trebuie sa avem grija ca nivelu sau de calitate sa se ridice la cel al capului de dus.

Produse de calitate

Bateriile, furtunurile si capetele de dus sunt intotdeauna lucruri in care merita sa investim mai multi bani. Ele joaca un rol foarte important in designul oricarei bai, iar functionalitatea lor este una extrem de ridicata. Acestea sunt, cu siguranta, unele dintre cele mai frecvent utilizate accesorii.

Astfel, vom dori, cu siguranta, sa cumparam un produs care va supravietui multi ani de utilizare, lucru pe care, din pacate, un robinet ieftin nu il va face, ducand mai devreme sau mai tarziu la diferite probleme.

Dincolo de functionalitate, robinetele de inalta calitate dau un sentiment de eleganta in orice baie, deoarece acestea sunt o caracteristica pe care majoritatea membrilor casei sau musafirilor o observa imediat.

S-ar putea sa nu existe situatie mai frustranta decat momentul in care intram la dus, dupa o zi deosebit de grea, si vedem ca furtunul este rupt si lasa apa sa se imprastie unde nu trebuie. Daca investim, de la un bun inceput, in furtune dus de la un producator premium, eliminam astfel de griji.

Baterii Lux si furtune pe masura

Uneori, avem nevoie de un simplu furtun, insa alteori vrem sa inlocuim tot sistemul de dus. Tocmai din acest motiv, magazinul Baterii Lux ofera atat furtune dus separate, cat si in seturi complete de baie, pentru a veni in intampinarea oricaror necesitati.

Daca nu este clar deja din numele magazinului, trebuie sa mentionam ca produsele comercializate sunt cu adevarat de lux, avand o calitate si un aspect care nu pot fi intrecute de produsele din alte magazine. Baterii-Lux.ro pune la dispozitie    aici   furtune, baterii, chiuvete, accesorii si orice alte echipamente necesare unor bucatarii si bai performante!


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →