Impreuna cu noi,la Clinica stomatologica Ivory, gasiti rezolvarea oricaror probleme de sanatate

Publicat pe 27 Noiembrie 2018
Indiferent de problemele stomatologice cu care va confruntati, la clinica noastra gasiti cea mai potrivita rezolvare oferita de specialistii Clinicii Ivory .

Indiferent de problemele stomatologice cu care va confruntati, la clinica noastra gasiti cea mai potrivita rezolvare oferita de specialistii Clinicii Ivory . Dacă scrâșniți din dinți ziua sau noaptea, medicii nostrii va recomanda să purtați o gutiera care va protejeaza dinții de presiunea foarte puternica exercitata inconstient pe maxilare.

Purtarea unei gutiere nocturne va prelungi și durata de rezistența a lucrarilor dentare si totodata puteti opta pentru albirea dintilor prin purtarea acesteia dupa ce in prealabil ati pus un gel recomandat de medicii nostrii dentisti.Tot pentru un aspect cat mai placut al danturii dumneavoastra, specialistii nostrii va pot recomanda si realiza fatete dentare, acestea aplicandu-se dupa un detartraj riguros efectuat in cabinetul nostru.

In cadrul Clinicii stomatologice Ivory alaturi de aparate dentare invisaligne, vi se poate monta si un disjunctor. Disjunctorul sau dilatatorul palatinal este un dispozitiv conceput pentru a folosi tratamentelor ortodontice, in scopul de a alinia dinţii pe arcadă într-o poziţie fiziologică normala şi de a stabili o relaţie de ocluzie corectă între cele două arcade maxilare. Poate fi folosit un aparat metalic sau acrilic care se fixeaza de premolarii şi molarii superiori cu ajutorul unor inele metalice cimentate pe dinţi. Rolul disjunctorului este acela de a dilata maxilarul. Partea sa activa este surubul central pe care specialistii nostrii stomatologi il pozitioneaza cu multa atentie exact în centrul gurii. Acesta va fi activat de către medic şi apoi de către pacient o dată sau de două ori pe zi timp de câteva săptămâni, în funcţie de planul de tratament conceput de către medicul ortodont al Clinicii Ivory. Daca ati decis sa veniti la clinica noastra de stomatologie puteti beneficia de pachete complete de servicii cu inalt standard calitativ avandu-se permanent grija ca pretul sa reflecte calitatea acestora. In functie de necesitatile dumneavoastra, specialistii clinicii noastre va ofera lucrari mai simple cum ar fi aplicarea unui pivot dentar sau mai complexe prin introducerea unor implanturi cu grad inalt de precizie.

Tratamentul paradontozei nu este nici acesta neglijat intrucat poate genera pierderea totala sau partiala a dintilor, ceea ce este foarte grav. Medicii nostrii stomatologi au permanent grija nu doar sa rezolve afectiunile clientilor sai ci si de aspectul dintilor si propun pacientilor solutii variate care sa creeze aspect placut, fiindca nimic nu poate fi mai frumos decat un zambet cald care dezveleste o dantura frumoasa. Astfel, cand este necesara aplicarea unor aparate dentare acestea sunt din diferite game cu aspect cat mai placut, de la cele invizibile la aparatele dentare din safir. In cazul protezelor sau ale coroanelor dentare, medicii specialisti ai clinicii noastre au in vedere ca acestea sa fie adaptate perfect in organism si ca functionalitate dar si cromatic. Impreuna cu dumneavoastra, in cadrul Clinicii Ivory analizam pas cu pas orice problema aveti si datorita varietatii de produse si procedee moderne pe care le folosim, problemele dumneavoastra de sanatate au rezolvare, indiferent care ar fi acestea. Nici un pacient nu va pleca fara sa primesca solutii complete pentru ca specialistii Clinicii Ivory pretuiesc sanatatea dumneavoastra.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →