Imprimantele laser reconditionate reprezinta cea mai buna alegere

Publicat pe 3 Iulie 2020
Cand ne gandim la imprimanta, ne gandim la un echipament indispensabil in indeplinirea activitatilor de birou. Intr-o lume din ce in ce mai digitalizata, toate documentele realizate pe suport digital nu pot fi utilizate in format fizic decat cu ajutorul unei imprimante. Fie ca este imprimanta alb-negru sau color, aceasta da viata pe hartie tuturor proiectelor noastre. Tinand cont de aceste considerente, producatorii de echipamente IT si de printare, s-au intrecut in a scoate pe piata diverse modele de imprimante. Concurenta si dorinta de exclusivitate, a facut ca unii producatori sa recurga la diverse artificii care sa le asigure fidelitatea din partea clientilor. Acest lucru face ca alegerea unei imprimante sa devina o adevarata provocare.

Multitudinea de variante, cu diverse optiuni si functii poate fi uneori derutanta, de aceea este recomandat sa apelezi la ajutorul unor profesionisti in alegerea unei imprimante. Atunci cand alegi o imprimanta trebuie sa tii cont de mai multi factori, cum ar fi: tipul de printare-monocrom sau color, viteza de printare, capacitatea tavii pentru hartie, capacitatea si pretul consumabilelor, cat de costisitoare sunt intretinerea si service-ul.

 In acest context a aparut si conceptul de imprimanta second hand. Alegerea unei imprimante second hand are ca avantaje: alocarea unui buget mai mic fara a face rabat de la calitate, consumabile potrivite la pretul corect, echipamente alese direct de la furnizori din Austria sau Germania de catre tehnicieni profesionisti.

 Firma Copier Service comercializeaza imprimante laser second hand, reconditionate si consumabile pentru acestea la preturi foarte avantajoase. Apeland la serviciile echipei Copier Service puteti avea siguranta ca faceti cea mai buna alegere. Ceea ce ne recomanda, este faptul ca activam cu succes pe piata de echipamente de printare de peste 10 ani, iar portofoliul vast de clienti si recomandarile venite din partea acestora vorbesc de la sine.

 Imprimantele second hand sunt atent alese si reconditionate de catre tehnicieni bine pregatiti, beneficiaza de garantie si pot fi livrate in cel mai scurt timp, oriunde in tara. Un alt avantaj major il reprezinta faptul ca achizitionand o imprimanta second hand de la Copier Service, se poata crea un parteneriat de lunga durata, veti putea gasi in magazinul nostru online consumabile si piese de schimb si puteti beneficia de servicii de service de inalta calitate.

Domenii: Afaceri, IT

COPIER SERVICE BUSINESS SOLUTIONS SRL

Inchiriem copiatoare multifunctionale in cele mai avantajoase conditii, beneficiati de transport, instalare, asistenta tehnica dedicata, service si consumabile incluse, in baza unui contract de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →