În curând – Life Dental Spa în Sibiu și Timișoara!

Publicat pe 6 Aprilie 2021
Life Dental Spa este brand-ul sub care numeroase clinici stomatologice s-au deschis în ultimii doi ani, în București, Iași și Cluj-Napoca. Bucurându-se de încrederea pacienților și de rezultatele uimitoare ale tratamentelor laser, echipa de #LifeDentisti a decis extinderea și în Sibiu și Timișoara!

Totul fără ace, fără freze și fără durere! 

Una dintre avantajele majore pe care clinicile Life Dental Spa le aduce pacienților în ceea ce privește tratamentul stomatologic este LIPSA DURERII. 

Utilizând tehnologia de ultimă generație a laserului dentar, pacienții se bucură de intervenții minim-invazive, prietenoase cu organismul și complet lipsite de complicații și durere!

Pentru a putea ține pasul cu evoluția tehnologică, echipa de #LifeDentisti se informează complet, participând la cursuri, workshop-uri, congrese și conferințe naționale și internaționale. 

Astfel, pentru a continua planul de dezvoltare a conceptului Life Dental Spa în mai multe orașe din România, conducerea clinicilor este în căutare de manageri!

Își dorești să faci parte dintr-o echipă dornică de performanță? 

În peste 12 ani de experiență, Life Dental Spa a urcat în elita clinicilor stomatologice din România, atât din punct de vedere al indicatorilor financiari, cât și al standardelor medicale! 

Conducerea Life Dental Spa este în căutare de manageri care să poată coordona activitatea în viitoarele clinici ce urmează să își deschidă porțile în Timișoara și Sibiu. Managerii nu doar că vor beneficia de avantajele unui brand național, dar vor primi și un procent din încasările înregistrate. 

Astfel, echipa noastră este în căutare de un specialist care nu doar că își dorește depășirea targetelor, dar care și crede în atingerea rezultatelor pe care și le propune. Cu alte cuvinte, profilul ideal al managerului are la bază următoarele caracteristici:

  • Existența unui spirit antreprenorial, precum și a dorinței de a obține succesul visat 
  • Implicarea în managementul clinicii din Timișoara sau din Sibiu, care urmează să se deschidă în scurt timp 
  • Capacitatea de organizare și de coordonare a personalului, precum și motivarea membrilor echipei în ceea ce privește succesul 
  • Dorința de a-i putea oferi fiecărui pacient care alege Life Dental Spa o experiență de cinci stele 

Dacă și pe tine te pasionează principiile Life Dental Spa de stomatologie fără durere și minim-invazivă, te așteptăm în echipa din Timișoara sau din Sibiu!

Cine stă în spatele succesului Life Dental Spa?

Cu toate că în România stomatologia modernă era un principiu greu de imaginat, dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic, a reușit să aducă viziunea holistică în fața românilor

Life Dental Spa este un întreg concept care vizează stomatologia quantică, accentul fiind pe pacient – astfel încât, una dintre devizele echipelor de #LifeDentisti profesionisti este „Tratăm OAMENI, nu doar DINȚI!”. 

Cu alte cuvinte, atunci când un pacient alege clinicile Life Dental Spa, acesta are parte de o întreagă experiență de cinci stele în cabinetul stomatologic: tratamente dentare realizare cu ajutorul laserului dentar, fără durere, urmate de recomandări preventive, personalizate, din partea specialiștilor. 

În spatele succesului înregistrat de clinicile dentare Life Dental Spa din București, Iași și Cluj stă dr. Cristina Obreja, director medical și promotor al stomatologiei holistice fără durere, precum și Ștefan Obreja, CEO pe partea de dezvoltare

Din dorința de a veni în ajutorul a și mai mulți pacienți din toate colțurile țării, conducerea Life Dental Spa este în căutare de manageri pasionați, care dau dovadă de:

  • Gândire strategică, capacitate de planificare 
  • Comunicare, negociere și diplomație excelente 
  • Orientare spre acțiune și rezultate 

Alege să fii parte din echipa Life Dental Spa și beneficiază de ocazia de a duce stomatologia holistică la un alt nivel în România!

Domenii: Farma

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!