In ParkLake se deschide un sediu pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor

Publicat pe 17 Iulie 2018
• ParkLake continua să ofere o experienta “Beyond Shopping” si isi largeste oferta de servicii • Noul punct de lucru are 500 m2 și 17 ghisee operaționale

ParkLake, un proiect in sistem joint venture Sonae Sierra si Caelum Development, a inaugurat luni, in prezenta reprezentantilor din cadrul Ministerului de Interne si ai Primariei Bucuresti, un nou sediu pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor simple locuitorilor din Bucuresti si din judetul Ilfov. in cadrul noului oficiu de 500 m2, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor functiona 17 ghisee - 14 ghisee pentru primirea cererilor si 3 ghisee pentru eliberarea pasapoartelor.

Prin oferta de servicii si divertisment pe care o punem la dispozitie, suntem o destinatie ideala pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidenta si eliberare a pasapoartelor ofera comunitatii locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind in acelasi timp optiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Aceasta deschidere marcheaza un alt pas in misiunea noastra de a oferi vizitatorilor nostri o experienta “beyond shopping”. "- Catalin Cucian, ParkLake Shopping Manager.

ParkLake reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro si aduce impreuna oamenii si natura intr-un spatiu care extinde zona parcului si gazduieste branduri venite in premiera pe piata romaneasca, un complex unic de chiriasi, o gama larga de servicii, actiuni de entertainment pe perioada verii si a iernii, actiuni cu tematica sportiva si evenimente de divertisment pe tot parcursul anului. 

Acest proiect remarcabil are la baza un concept de arhitectura inovator de ultima generatie si uneste partea extrem de populata a orasului cu parcul existent, creand astfel un pasaj pentru familiile care doresc sa se bucure de parc si natura. in acelasi timp, ParkLake ofera o gama larga de servicii clientilor sai, iar aceasta noua deschidere completeaza atractivitatea centrului comercial, oferind comunitatii locale un loc pentru rezolvarea problemelor personale si administrative intr-o singura locatie.

Noul sediu de evidenta si eliberare a pasapoartelor, deschis in ParkLake, va opera de luni pana vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar miercuri biroul este deschis pana la ora 18.30.

Despre Sonae Sierra

Sonae Sierra este compania internationala dedicata dezvoltarii proprietatilor dinamice centrate pe comertul retail si furnizarii de servicii pentru aceste proprietati. Compania are birouri corporative in 12 tari, furnizand astfel servicii clientilor din regiuni foarte diferite, cum ar fi Portugalia, Algeria, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Romania, Rusia, Slovacia, Spania, Tunisia si Turcia. 

Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale cu o valoarea de piata de aproximativ 7 miliarde EUR si administreaza si/sau inchiriaza 83 de centre comerciale cu o suprafata inchiriabila totala (GLA) de 2,5 milioane m2 si un numar de peste 9.300 de chiriasi. in prezent, Sonae Sierra are 14 proiecte in curs de dezvoltare, inclusiv 7 proiecte noi pentru clienti. 

Sonae Sierra lucreaza in prezent cu peste 20 de co-investitori la nivel de proprietati imobiliare si administreaza patru fonduri de investitie imobiliara pentru un numar important de investitori din intreaga lume.  

Domenii: Afaceri, Turism, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!