În Promenada Mall, designerul Julia Toaders deschide acel magazin dorit de femeile sofisticate

Publicat pe 13 Decembrie 2019
Sâmbătă, 14 decembrie 2019 are loc deschiderea magazinului Julia Toaders din Promenada Mall din București. Magazinul va avea un design extravagant, cu un suflu roz, și se va situa la etajul 1. Julia aduce aici colecțiile sale care au un touch aparte și care evidențiază trăsăturile feminine.

După atelierul din Iași și showroomul din Constanța a venit rândul magazinului din București să fie deschis de designerul Julia Toaders. O mulțime de femei sofisticate se pot bucura de acum să vadă pe viu și să achiziționeze senzualitate transmisă prin rochii și accente care pun în evidență corpul feminin.

Deschiderea de sâmbătă va fi urmată de un concurs și de surprize pregătite cu drag.

Cine este Julia Toaders

Încă de când a împlinit patru ani și tăia cu foarfeca hainele mamei, pe Julia Toaders a pasionat-o designul vestimentar. Liceul de design din Iași și facultatea de arte din Anglia, dar și bursele efectuate în țări asiatice au format un designer matur, consistent și unic în abordare, aflat astăzi în cel de-al treilea an de activitate.

„Stilul creațiilor mele este inspirat din călătoriile pe care le fac, dar și de personalitatea feminină puternică. Apreciez femeile puternice și independente și le consider exemple de urmat în viață. Doresc să creez pentru ele ținute care să le scoată în evidență caracterul și personalitatea”, relatează Julia.

Noua colecție spring - summer 2020 Julia Toaders este alcătuită din ținute office dar cu câteva accente care scot în evidență într-un mod plăcut și elegant corpul feminin. Această colecție este accesorizată cu pene, lucru care le va înnebuni de plăcere vizuală pe fashionistele din Capitală.

Colecția autumn-winter 2019 a impresionat deja prin particularitățile sale, aici regăsindu-se și ținute pentru Crăciun și Revelion 2020 care rezolvă pe ultima sută de metri dilemele vestimentare ale multor femei.

Iar prima sa colecție, cea cu care a atras atenția în 2016, este denumită Movement și cuprinde rochii de satin cu spatele gol și asimetrice în zona gâtului, rochii cu design drapat și mulate în partea de jos, rochii de seară cu spate gol cu detalii și printre altele rochii ușoare de satin, din corset cu detalii și fustă vaporoasă.

Ce le așteaptă pe femeile din București la Julia Toaders

Dresses for art loving sophisticated women. Este sloganul folosit în mod inspirat de designerul Julia Toaders. În moda românească, inspirația de sorginte asiatică și esența feminină la superlativ sunt factori care fac irezistibile creațiile Juliei – creații care de acum înainte sunt disponibile inclusiv bucureștencelor.

„Noul magazin deschis în Promenda Mall nu este un magazin obișnuit de haine, ci este diferit; mi-am dorit să îmi pun amprenta asupra lui (...) Este un magazin creat cu sufletul; sunt nerăbdătoare să vedeți ce am realizat”, completează atât de sincer și de sofisticat designerul Julia Toaders despre noul ei magazin situat la primul etaj al Promenada Mall, Calea Floreasca 242-246, Sector 1, București.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!