Încă un trimestru profitabil pentru Asseco SEE. Profitul net a crescut cu 14% în T1 2018

Publicat pe 14 Mai 2018
• Cifra de afaceri a atins 33,2 milioane EUR, o creștere cu 7% • În Divizia Plăți s-au înregistrat rezultate excelente - venituri în sumă totală de 15.7 milioane EUR, o creștere de 27% • Creșterea profitului net de ordinul zecilor, atingând 2.7 milioane EUR, o creștere de 14% • Dinamică record a vânzărilor în Croația - venituri din vânzări de până la 57% • Acumulări de 100.5 milioane EUR, o creștere de 6%

Grupul Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) a anunțat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2018, care din nou le-au depășit pe cele aferente aceleași perioade din 2017.

Cifra de afaceri din primul trimestru a totalizat 33,2 milioane EUR, o creștere de 7% comparativ cu perioada corespunzătoare a anului trecut. Divizia Plăți a contribuit cel mai mult la acest rezultat, cu o cifră de afaceri de 15.7 milioane EUR, o creștere de 27% (3.4 milioane EUR) comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Cea mai mare creștere (cu peste 3 milioane EUR) a fost generată de serviciile de mentenanță pentru ATM-uri, în principal în Croația și România. Cifra de afaceri a Diviziei Bancare a totalizat 7.7 milioane EUR, reprezentând o creștere de 2% (151 mii EUR) comparativ cu perioada corespunzătoare a anului trecut. Creșterea a fost înregistrată pe produse și servicii de core bancar și mobile. În același timp, veniturile din vânzări în Divizia Integrare Sisteme s-au ridicat la 9.7 milioane EUR în primul trimestru, o scădere de 13% (1.4 milioane EUR) comparativ cu perioada corespunzătoare a anului trecut.

- Încă un trimestru bun pentru Divizia de Plăți ne confirmă reputația și brandul bine poziționat drept furnizor de servicii de plată în regiune. - a comentat Piotr Jeleński, Președintele Consiliului de Administrație al Asseco South Eastern Europe S.A.

Profitul net al Grupului ASEE din primul trimestru s-a ridicat la 2.7 milioane EUR, mai mare cu 0.3 milioane EUR (creștere de 14%) comparativ cu primele trei luni ale anului 2017.

Societatea a anunțat valoarea acumulărilor pentru 2018 la suma de 100,5 milioane EUR, o creștere de 6% comparativ cu anul precedent.

Domenii: IT

SC INTELIPR SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →