Inchirieri auto Timisoara rapid si usor

Publicat pe 6 Decembrie 2019
West Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini Timisoara cu posibilitatea de a prelua / preda masina din aeroportul Traian Vuia, inchirieri auto rapid si usor (FAST & EASY).

Rent a car Timisoara servicii de calitate, 98% clientii mutumiti

Misiunea noastra este de a oferi servicii de calitate la cele mai bune preturi de inchirieri auto in Timisoara, rapiditate si flexibilitate in inchirierea masinilor prin eliminarea formalitatilor excesive existente uneori in domeniul Rent a Car.

Inchirieri auto Timisoara aeroport, preluare / predare masina direct din aeroport

Cauti inchirieri auto in Timisoara Aeroport? West Rent a Car ofera posibilitatea de a prelua / preda masina din Aeroportul Traian Vuia din Timisoara (TSR). Rent A Car Timisoara Aeroport Simplu si Rapid – La sosire in aeroport un agent West Rent a Car va va astepta la iesire din incinta cu o pancarta cu numele dumneavoastra. Semnarea contractului, precum si predarea masinii se face in aeroport. Indiferent daca alegeti sa inchiriati o masina din aeroportul Traian Vuia sau din Timisoara, West Rent a Car este raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate.

Inchirieri masini Timisoara ieftine, preturi de la 16 €/zi cu Toate Taxele Incluse 

West Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara ieftine cu preturi incepand de la 16 € / zi (TVA + TOATE TAXELE INCLUSE), bazate pe transparenta, calitate si siguranta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si FARA UN CARD DE CREDIT. Pentru a alege cea mai ieftina oferta de inchiriere trebuie sa optati pentru o masina din clasa mini, economy sau compact. Inchirierea unei masini ieftine ofera convenienta asupra combustibilului, datorita consumului sau redus, faciliteaza gasirea unui loc de parcare, care in orasele mari sa dovedit a fi o operatiune dificila sau sunt ideale pentru calatorii scurte de afaceri. Completeaza formularul online pe site si poate gasim solutia de masini de inchiriat economice pentru tine.

Documente necesare pentru a putea inchiria o masina in Timisoara

Pentru a inchiria o masina WEST RENT A CAR in Timisoara si Aeroport, clientii (atat persoane fizice, cat si persoane juridice) trebuie sa indeplineasca cerintele minime de varsta si trebuie sa verifice daca documentele de indentitate BULETIN sau PASAPORT nu au expirat:

– Varsta minima 21 ani

– Buletin sau pasaport

– Permis de conducere valabil cu vechime de minim un an

Domenii: Afaceri, Turism, Auto

companies

West Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara cu posibilitatea de a prelua / preda masina din aeroportul Traian Vuia.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!