Inchirieri macarale - Eficienta tehnica si economica asigurata de Luc Invest

Publicat pe 25 Aprilie 2018
Macaralele sunt acele utilaje performante utilizate pentru ridicarea sarcinilor si deplasarea acestora pe distante mici, in functie de raza de actiune. Prezenta acestora este indispensabila in diverse industrii, de la constructii si exploatarea materiilor prime, pana la operatiuni de montaj, intretinere si reabilitare.

Luc Invest asigura servicii profesionale de inchirieri macarale si diverse alte solutii cu privire la fluxul de materiale si manipularea acestora. Aceasta companie se adreseaza dezvoltatorilor imobiliari care doresc sa inchirieze echipamente moderne, ce respecta toate standardele europene de siguranta si calitate.

Exigente in compatibilitate si exploatare

Inainte de a inchiria o macara, beneficiarul trebuie sa evalueze corect necesitatile pe care le are. In cazul in care nu dispune de expertiza necesara, acesta poate apela la un consultant tehnic de specialitate.

Prin exigente de compatibilitate ne referim la conditiile de lucru ale santierului pe care trebuie sa le indeplineasca utilajul inchiriat. Astfel, se vor lua in calcul urmatorii factori:

• Tipul de macara adecvata destinatiei si proiectului;

• Parametrii tehnici ai utilajului;

• Echipamentele auxiliare potrivite configuratiei de lucru;

• Regimul de exploatare;

• Grupa de clasificare a utilajului;

• Durata de exploatare si costurile aferente.

Utilaje premium pentru santiere in mediul urban

Gratie constructiei robuste si sistemelor de brat versatile, echipamentele oferite spre inchiriere de Luc Invest se preteaza lucrarilor de constructii din spatii urbane aglomerate. Bratele acestora efectueaza miscari sigure si rapide la inaltimi mari, fara sa aiba nevoie de foarte mult spatiu de actiune.

Astfel, curbele de asamblare realizate sunt inguste, iar eficienta acestor modele de macarale le recomanda pentru spatiile limitate, chiar si pentru lucrarile de interior.

Prin serviciul de inchirieri macarale autoridicatoare sau automontante, beneficiarii se bucura de interventii manuale limitate, supraveghere continua si operatiuni desfasurate in conditii de maxima siguranta. Utilajele se completeaza cu echipa de lucru, accelereaza ritmul operatiunilor si contribuie la reducerea costurilor finale de productie.

Cum selectati utilajul potrivit?

Pentru selectarea utilajului care sa indeplineasca toate cerintele tehnice si economice, este important sa tineti cont de:

• Tipul de ridicari, numarul si frecventa acestora;

• Dimensiunea, masa si restul caracteristicilor referitoare la incarcatura;

• Zona de actiune, viteza operationala, razele si inaltimea de ridicare a utilajului;

• Solul si conditiile de mediu ale santierulului;

• Spatiul disponibil pentru accesul, deplasarea si extinderea utilajului;

• Eventuale pericole de proximitate (prezenta unor linii de cale ferata, imobile, masini, cabluri suspendate etc.);

• Durata inchirierii utilajului.

Astfel, contractele de inchiriere sunt adaptate in functie de toate aspectele mentionate anterior, ceea ce asigura randament maxim clientului.

Inchirieri macarale si logistica pentru santiere

Luc Invest este prezenta pe piata din Romania din anul 2006, timp in care s-a dezvoltat alaturi de constructori si antreprenori din diverse domenii de activitate. In prezent, aceasta companie asigura o gama vasta de servicii si produse, printre care si inchirierea de popi metalici, schele metalice, macarale si alte utilaje pentru constructii.

Compania contribuie astfel la dezvoltarea proiectelor obisnuite si celor neconventionale prin intermediul echipamentelor de ultima generatie, intretinute de personal calificat si experimentat.

Mai multe detalii despre utilajele si produsele disponibile puteti gasi la www.lucinvest.ro

De asemenea, reprezentantii companiei va stau oricand la dispozitie cu informatii la urmatoarele date de contact:

Tel: 0745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →