Incredibil, dar adevărat: Noua Campanie Scania Camioane Rulate

Publicat pe 30 Septembrie 2020
Scania are o nouă super campanie de camioane rulate. Află mai multe despre noua campanie Scania rulate în acest articol și descoperă dacă această campanie este pentru tine!

Scania are o nouă super campanie de camioane rulate. Acum puteți să achiziționați un camion Scania rulat la o super ofertă! Află mai multe despre noua campanie Scania rulate în acest articol și descoperă dacă această campanie este pentru tine!  

Despre Scania

Scania este o companie globală, care oferă produse și servicii pentru industria automotive în peste 100 de țări. De asemenea, aceasta oferă servicii de finanțare și detine unități de producție în Europa, America de Sud și Asia.

În 1999, Scania a înființat sediul din România.

129 ani de inovație

Din 1891, de la o companie de construcţii vagoane cu capital privat în totalitate până la producţia de vehicule din prezent, Scania a trecut prin numeroase încercări de preluare ostilă și crize financiare. Astăzi, călătoria continuă cu succes.

1891: Compania Vabis, constructor privat de vagoane, se stabilizează în Södertälje și începe producţia de vagoane de marfă și de transport. 20 de ani mai târziu, fuzionează cu compania privată Scania, cu sediul în Malmö, a cărei activitate principală era construcţia de maşini și ia naştere Scania-Vabis.

1923: August Nilsson, designer Scania-Vabis, dezvoltă un motor cu patru cilindri. Puterea şi fiabilitatea motorului aduc un beneficiu major producției de camioane și autobuze.

1936: Scania-Vabis dezvoltă primul motor diesel, iar presa de specialitate este impresionată de rezultatele remarcabile obținute la teste. "Spre surprinderea mea, abia am putut auzi motorul”, relatează unul dintre jurnalişti. "Cu toate acestea, am simțit din plin efectul său când vehiculul a pornit ca o săgeată."

1961: Scania-Vabis deschide prima linie de producție în afara Suediei, la Sao Bernardo do Campo, aproape de São Paulo, iar afacerea începe drumul spre succes în Brazilia.

1969: Ia naștere o legendă! Scania introduce motorizarea V8 de 14 litri pe motorul de 350 CP. Astfel, își face apariția cel mai puternic motor de camion din Europa de la acea vreme și confirmă filosofia Scania de a dezvolta motoare ce au cuplu ridicat la turații joase.

1980: Scania lansează Seria 2, prima gamă de autovehicule comerciale modulare.

1988: Se lansează Seria 3 și în anul următor câştigă premiul International Truck of the Year. Acum, Scania poate spune că oferă posibilitatea clienților de a-şi personaliza în totalitate camioanele.

1995: Este lansată Seria 4 și în anul următor caştigă din nou premiul International Truck of the Year.

2000: Camionul cu numărul un milion iese de pe linia de asamblare.

2003: Debutează competiţia Scania Young European Truck Driver. De atunci, au fost încoronați numeroși câștigători.

2009: Scania lansează Scania Touring, un autocar construit în parteneriat cu producătorul chinez Higer. Împreună cu Higer, Scania produce autobuze în China, pentru piața globală - un pas înainte pentru construcția de autobuze.

2010: Apare cel mai puternic motor din lume, impunătorul motor V8 de 730 CP, fără a face compromisuri privind eficientizarea consumului de combustibil.

2011: Scania introduce primul camion Euro 6 din Europa, cu 2 ani înainte ca acest standard să devină obligatoriu.

2013: Sunt lansate noile modele de camioane Streamline destinate transportului pe distanţe lungi.

2015: Scania livrează camionul cu numărul 150,000 conectat.

Despre camioane second-hand Scania – o alegere pentru viitor!

Scania vine cu o soluție pentru micii investitori care preferă să achiziționeze camioane second-hand. Aceasta vă ajută să vă dezvoltați afacerea oferind calitatea și garanția Scania într-o formă mai avantajoasă.

Puteți alege să achiziționați un camion Scania rulat pentru aceleași motive pentru care ați achiziționa unul nou – rezistență, durabilitate și fiabilitate încorporate și costuri de exploatare reduse. Întotdeauna vă puteți baza pe serviciile Scania de asistență eficientă.

Care sunt avantajele modelelor de camioane Scania rulate

Scania se axează întotdeauna pe fiabilitate, performanță și economie, camioanele second-hand oferite de Scania sunt aici să mențină afacerile profitabile.

Soluțiile de finanțare Scania vor susține orice inițiativă. Scania pune la dispoziție o gamă de pachete flexibile pentru a vă oferi costuri previzibile și un management privind riscurile rentabil, pe toată durata ciclului de funcționare a vehiculelor dumneavoastră. Variantele dintre care puteți alege sunt:

  • Leasing operațional: camioane second-hand cu avans de doar 1-3 rate și perioada de finanțare cuprinsă între 12 și 48 de luni,
  • Leasing Financiar: puteți achiziționa un camion rulat cu dobânda 3,5% și un avans pornind de la 5%.

Alegeți camioanele marcate cu eticheta Scania Approved pentru siguranța de care aveți nevoie. Scania elimină riscul cumpărării unui vehicul rulat prin verificarea atentă și aprecierea de către tehnicienii Scania. Aceasta își dorește ca experiența achiziționării unui camion second-hand să fie cât mai aproape de cumpărarea unui camion nou.

În plus, garanția Scania vă urmează oriunde ați merge. Programul de reparații și întreținere Scania oferă un pachet complet de asistență. Astfel, vă puteți aștepta la disponibilitate maximă și costuri minime.

Stocul Scania include peste 200 de camioane second-hand care vă așteaptă. Profitați de calitatea Scania în cel mai mare centru Scania de vehicule rulate din Sud-Estul Europei!

Scania vă susține pentru a lua cele mai bune decizii în dezvoltarea afacerii dumneavoastră!

Campania Incredibil dar Adevărat

Această nouă inițiativă de la Scania are următoarele detalii:

1. Camioanele rulate de la Scania care pot fi achiziționate cu un avans de doar 5% și aprobare în doar 24 de ore*.

2. Flexibilitate maximă! Există posibilitatea returnării camioanelor, oricând pe durata contractului, după primele 12 luni.

3. Camioanele rulate Scania au 12 luni garanție internațională inclusă în preț.

*variabilă exclusive pentru vehiculele selectate în campanie

Țineți minte însă! Sunt acceptate doar firmele cu minimum 2 ani de activitate, un camion în flotă, cifră de afaceri de minimum 70.000 euro și capitaluri proprii pozitive.

Astfel, acum este mai ușor ca niciodată să achiziționezi un autocamion rulat de la Scania. Fiind vorba de unul din cei mai buni producători de autocamioane din lume, cunoscuți pentru vehiculele lor de calitate, este în avantajul tău să ai cel puțin un autocamion Scania. Până și un camion second-hand de la Scania este unul extrem de calitativ, care își merită toți banii! Așa că ce mai aștepți? Profită de campania Incredibil, dar Adevărat chiar acum!


SC MARKETING FOR YOU SRL

AdSem este o agentie de marketing digital care conduce la cresterea afacerilor prin crearea si implementarea unei strategii de marketing online. Prin intermediul instrumentelor de marketing pentru...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!