Increvo lansează Lightflow.ro - magazin online de iluminat

Publicat pe 7 Martie 2017
După experiența acumulată prin lansarea, acum mai bine de 6 luni, a Energyflow.ro, și în încercarea de a obține o mai bună poziționare pe piața de lighting din România, printr-o abordare mai coerentă, Increvo lansează Lightflow.ro, un nou magazin online de corpuri și surse de iluminat.

Ideea deschiderii Lightflow.ro a pornit de la dorința de a construi un “one stop shop” în materie de iluminat decorativ, tehnic, industrial și outdoor, atât pentru utilizatorii finali cât și pentru profesioniști precum Arhitecți, Designeri de interior sau Landscaperi.

“Am lansat acest nou magazin online cu gândul de a reuni, probabil, cel mai variat portofoliu de lighting din România, încercând astfel să le oferim clienților mai multă flexibilitate în alegerea soluțiilor de iluminat și de a-i ajuta să găsească mai ușor un portofoliu mai variat de corpuri și surse de iluminat pentru orice buget.”

La momentul lasării, în portofoliul Lightflow se regăsesc un număr de 20 de brand-uri din cele mai variate ramuri ale iluminatului, de la corpuri de iluminat rezidențial până la stâlpi și corpuri de iluminat stradal.

Pentru profesioniștii din domeniul arhitecturii, design-ului de interior și al amenajărilor exterioare, Lightflow oferă un program atractiv de referințe ce oferă atât un discount clienților finali cât și bonusuri atractive profesioniștilor care îl recomandă.

Planurile Increvo în ceea ce privește Lightflow nu se opresc însă aici:

“Urmărim să îmbunătățim permanent portofoliul de produse adăugând noi și noi brand-uri, unele chiar în premieră pentru piața de iluminat din România. Dorim să transformăm Lightflow într-un jucător de referință pe piața de iluminat din România, și de ce nu, chiar din Europa. În acest sens lucrăm permanent pentru a descoperi noi și noi producători din acest segment. În ceea ce priveste extinderea pe plan European, avem în vedere în următoarea perioadă și lansarea unei variante Europene a Lightflow.ro”

Increvo este unul din cei mai noi jucători de pe piața de retail și distribuție de materiale electrice și iluminat, operând în prezent două magazine online(Lightflow.ro si Energyflow.ro), un magazin de proximitate sub brand-ul Energyflow Micro și un depozit de materiale electrice în Brașov.

Sursa foto: Shutterstock/TW Stocker


Increvo srl

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!